Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Jämförelse av Webbhotell, vilka bra webbhotell finns?

Jämförelse av Webbhotell, vilka bra webbhotell finns?

Jag tänkte presentera en jämförelse av webbhotell.

Det finns massor av olika webbhotell för WordPress där ute som man kan använda för att ha sin blogg eller hemsida.

Men vilket webbhotell ska man välja?

I vårt webbhotell-jämförelse utgår vi från fyra saker:

  1. Vi jämför webbhotell som vi själva har använt.
  2. Det ska vara ett billigt webbhotell
  3. Vi ska kunna köra WordPress på webbhotellet
  4. Webbhotellet ska vara enkelt att använda enligt vårt lilla webbhotell test

Jämförelse av webbhotell

TOPPLISTAN

Bäst webbhotell just nu

10:-/mån 29:-
20:-/mån
149:-/mån
89:-/mån

Läs mer

10:-/mån 40:-

Läs mer

39:-/mån

Läs mer

209:-/mån

Jag själv har i dagsläget provat på Loopia,  FS Data, Binero, One.com, Inleed och Loopia och ska jag själv lägga en helt personlig åsikt och tycka till, så säger jag så här:

Om man är en normalbloggare, som inte har supermycket krav eller besökare, då är Miss Hosting eller One.com
bra budgetalternativ.

Kollar du på Reco har Miss Hosting fått hela 9,1 / 10 i betyg – vilket tyder på att de flesta är nöjda.
Om man däremot har lite mer krav, och en lite större blogg, då är FS Data helt klart det bästa webbhotellet. Dels pga allt man får, men även för att de har väldigt bra support, både per telefon och mail. Sen så har man en stor trafikmängd och dessutom mycket plats på servern.

Varför tycker jag detta är bra webbhotell?

Miss Hosting

– Priset är oslagbart. Det är billigt och mycket enkelt att använda. Supporten är mycket hjälpsam. Dessutom är det inte bara jag som har varit nöjd med Miss Hosting. Kollar man på recensionsajter har de genomgående fått goda omdömen från kunder.

Läs mer

Loopia

– Har en fenomenal domänhanterare. Säljer du och köper domäner ska du lätt använda Loopia. Du kan överlåta domännamn och signera med Bank-ID – inga mer pappersblanketter!  Har helt enkelt flest smarta funktioner. Till exempel kan du förlänga domännamn upp till 10 år – något som signalerar trovärdighet i Googles SEO-ögon.

Läs mer

One.com

– Priset  & storleken. Det är mycket prisvärt, samtidigt har One.com miljoner kunder över hela världen. Det innebär att de kan utveckla funktioner som andra webbhotell inte skulle ha råd med.

Läs mer

Inleed

–  Det finns tre orsaker till att jag gillar Inleed. Priset, som är grymt bra för vad man får. Servicenivån som Inleeds ägare ger en. Möjligheten att få extra IP-adresser. Det är bra om man sätter upp mer än en sajt och vill länka mellan sajterna för att placera sig högre upp i sökresultatet. SEO-hosting kallas det.

Läs mer

FS Data

– Hög servicenivå, men lite för gammalt kontrollpanel för min smak. Men ska du ha en hemsida som främst vänder sig till personer i Skåne är FS Data mitt första hands val. Datahallen ligger utanför Helsingborg, vilket ger en blixtsnabb hemsida till kunder i Skåne.

Läs mer

Simply.com

– Hos Simply.com kan man få ett webbhotell för ett riktigt lågt pris per månad. Använder man WordPress är det ett bra val och de gör installationen enkel med 1-Click-Installer. Simply.com används av kunder över hela världen och de har överlag väldigt fina recensioner.

Läs mer

Oderland

– Det svenska webbhotellet Oderland har många års erfarenhet i ryggen. Deras kunder tenderar även att stanna hos Oderland år efter år – det om något är ett gott betyg. Deras service är snabb, kunnig och pålitlig vilket är en stor anledning till att de är så populära som de är.

Läs mer

EgenSajt

– Ett Svensk webbhotell med bas i Göteborg, precis som Oderland. Deras webbhotell har ett bra grundpris, sen är det enkelt att skala upp om man behöver något utöver standard. Eftersom man kan anpassa sitt webbhotell efter behov avspeglar priset vad man faktiskt får.

Läs mer

Hastighet på webbhotellet

Samtliga webbhotell i jämförelsen ligger i Sverige. Det är viktigt om dina besökare främst är i Sverige. Ju längre bort dina besökare är från webbhotells server desto längre tid tar det att ladda hem din blogg.

speed webbhotell

Så länge webbhotell är inom Norden så går det snabbt. Däremot om servern står i USA så kan det gå långsamt. Stora bloggare med besökare från hela världen har ofta tilläggslösningar. Då kan bloggen ligga på flera servrar, t.ex. en server i varje världsdel. Då laddas bloggen snabbt oavsett vart besökaren befinner sig.

Webbhotell för WordPress

Vi på Designa Din Blogg använder WordPress på egen domän. För det krävs det ett webbhotell och en domän. De flesta webbhotell har idag en riktigt enkel installation av WordPress som du kan göra själv. WordPressguider har gjort en riktigt bra genomgång av internationella och svenska wordpress webbhotell. Det kan hjälpa dig välja webbhotell för WordPress.

Vilket av webbhotellen i vår lista använder du? Kommentera gärna vår jämförelse av webbhotell.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.