Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Visas bara tre inlägg på din blogg?

Visas bara tre inlägg på din blogg?

Vi har nu pratat med blogg.se om detta och såhär fungerar det enligt dem:

Man kan inte göra något åt att det endast visas 3 inlägg på sin blogg, annat än att lägga in en Infinite Scroll på sin blogg. Vi har gjort tips om detta och det tipset finns här.

Alltså ska man inte göra som jag skrivit här på Designa Din Blogg tidigare, och som det står bland kommentarerna i vissa inlägg som har att göra med detta. Jag ber om ursäkt att jag skrivit ut ett tips som inte varit korrekt.

Korrekt kod ska alltså vara såhär:

{% for entry in entries %}

Ha det fint nu!
/Sanna

24 år, läser till Webbutvecklare, driver eget företag inom design, grafik & SEO samt ett företag som designar posters. På fritiden skapar jag bloggar, hemsidor och gör andra projekt inom webb. Jag har bloggat sedan 2007 under namnet Sannas Rum och har också två egna Youtubekanaler.

Läs mina andra inlägg

62 comments

 1. SvaraLouise Behrenfors

  Hej, jag tog nyss bort denna, fast jag har motsatta problem, det tar aldrig slut, inte ens när jag tagit bort detta och satt en limit på :10.. Skulle bli så tacksam över lite hjälp, blir så ledsen när det inte funkar 🙁


  1. Author
   SvaraSanna Preifelt

   Det är svårt för oss att säga då vi inte kan se dina koder just när det kommer till den biten. Kan du skicka vad för koder du har från <div id=”wrapper”> till och med <div id=”side”> inom taggar här i kommentarsfältet så ska vi försöka hjälpa dig 🙂

 2. SvaraJulia Nilstål

  Jag har ett problem att hur jag än gör får jag inte fler än 10 inlägg, även om jag gör exakt så som i denna video med detta tema.. Vad kan jag göra? Vore så tacksam för hjälp 🙂


  1. Author
   SvaraSanna Preifelt

   Det låter som en bugg på blogg.se som uppstår när man skapar en egen design. Då får du vända dig till blogg.se’s kundtjänst. Om du får svar får du gärna dela med dig till oss så att vi kan skriva om det här 🙂

 3. SvaraMaria

  Menar du att man måste utgå från Siltentiumdesignen för att få bort infinite scroll? För jag har ju en egen design och då visas som sagt bara 3 inlägg vilket är väldigt tråkigt. Jag mailade blogg.se och deras svar var endast att jag kan lägga in infinite scroll igen, vilket jag inte vill.


  1. Author
   SvaraSanna Preifelt

   Tyvärr har vi fått till svar att det endast fungerar med Infinite Scroll på blogg.se nu, och därmed har vi också uppdaterat detta inlägg.

 4. SvaraJennifer

  Min blogg har alltid fungerat jättebra, men idag så kan bara 3 inlägg visas helt plötsligt. Jag har gjort precis som du beskrev men det är fortfarande bara 3 inlägg som visas. Är det något annat som är fel?

  1. SvaraJennifer

   Jag löste problemet genom att fixa infinite scroll, men jag vill egentligen inte ha det så jag skulle ändå uppskatta om ni vet hur jag ska lösa att det bara visas tre inlägg!:)

 5. SvaraErika

  Hejsan! Jag har redan haft bloggen ett tag nu, och inte haft detta problem förens fram till en vecka sedan ungefär. Alltså så funkade allt fint fram tills för en vecka sedan, och jag har inte ändrat något. Möjligt att någon av mina med-bloggare har fumlat runt däremot. Försökte ändå följa denna video ifall den skulle lösa problemet men jag hittar inte ens block entry_loop? Måste jag koda om allt från början? Tack på förhand! Skulle verkligen uppskatta svar. 🙂

 6. SvaraAlma

  Jag har verkligen testat allt nu!! SNÄLLA SNÄLLA hjälp mig! Har gjort detta ett flertal gånger men det funkar inte. Behöver verkligen hjälp och skulle vara så tacksam.

 7. SvaraJulia

  Det fungerar inte för mig heller. jag har ändrat PRECIS så som du säger i videon men ändå så fort jag lägger in designen så visar den BARA 3 inlägg. Den visar också bara 3 inlägg under ”senaste inlägg”.. hjälp? jag har testat alla möjliga Designer men det bli ALLTID samma…

  1. SvaraAlma

   Det fanns ingen lösning för mig. Jag mailade blogg.se och de sa att de inte tänkte hjälpa mig och att jag var tvungen att göra om min design helt och hållet. Jag är inte direkt duktig på det så jag valde helt enkelt att välja Essential. En av de grundteman som finns på blogg.se och gjorde om utifrån den. Är nöjd med min nuvarande design och har endless scrolling nu. Du kan ju kolla in min blogg och se om du tycker den är fin, för isf kan du ju göra ungefär likadant själv! 🙂
   http://www.almalindqvist.blogg.se


   1. Author
    Sanna Preifelt

    Lösningar finns alltid, men tyvärr är blogg.se inte så väldigt ivriga på att låta användarna hitta vägar att ändra i designen – allt för att slippa stå till tjänst, känns det som. Nu har vi uppdaterat detta inlägg – så det kan du prova om du inte vill ha infinite scroll 🙂

 8. SvaraNathalie

  Åh, tack tack tack!!! Jag höll på att bli galen en sväng här för att jag inte fick ordning på det! Tack igen! <3

 9. SvaraSanna

  Hej!

  Sen blogg.se har ändrat i mallarna så har det bara visats tre inlägg även i sidomenyn men det är fixat nu tack vare erat tips :D. Men har ett till problem, har 10 inlägg som visas och de 4 sista är det lila färg på tid och datum och det. Vad kan problemet vara?


  1. Author
   SvaraSanna Preifelt

   Du verkar inte avsluta dina font-taggar i inlägget ovanför de fyra inläggen. Där har du lila färg och du skriver bara </font> en gång efter varje hjärta, men har två stycken font-taggar framför varje hjärta = du måste ha två avslutande taggar isf.
   Kul att vi kunde stå till tjänst!

 10. SvaraSanna

  Tack för svaren!
  När jag klickar på någon kategori och på månaderna i arkivet kommer första sidan upp som när man klickar sig in på min blogg.

  Mvh Sanna


  1. Author
   SvaraSanna Preifelt

   Mycket bra fråga. Jag har kollat runt lite, men kan tyvärr inte hitta svaret i dagsläget. Rent spontant bör det inte ha något att göra med din design – i och med att URL-adressen stämmer, bara att den inte läser in… Har du provat att publicera om sidorna på din blogg, alternativt installerat en annan design snabbt och sedan lagt in din egna igen? För att se om det har att göra med din design menar jag.

 11. SvaraSanna

  Ja, visst är det mycket konstigt! Men när jag ändrar till en annan design t.ex till ”Stark” som blogg.se har så fungerar både arkivet och kategorierna :O.

 12. SvaraSanna

  Hej!

  Jag provade att ta bort blog igen från {% for entry in blog.entries[:20] %} och då gick det att klicka på kategorierna och i arkivet igen men då visas det ju bara tre inlägg =(.


  1. Author
   SvaraSanna Preifelt

   Märkligt… Jag har tyvärr inget svar mer än att du troligtvis får återställa din blogg (spara ner din design först) och sedan lägga in delarna igen. Det skulle jag göra om det inte fungerar, kolla varje del för sig och se när det strular sig, men förhoppningsvis gör det inte det om du börjar från början. Genom att lägga in delar istället för hela kanske du kan undvika (ex. börja med att lägga in stilmallen, lägg sedan in din topmenu, sedan eventuell kod för inläggen, sedan tar du varje del i menyn – börja med profilen, sedan senaste inlägg, sedan kategorier osv. så du tar inte hela koderna utan du tar bara de du har modifierat helt enkelt) Sorry att jag inte kan ge ett bättre svar /:

 13. SvaraSanna

  Tack så mycket för dina svar! =D
  Ja, det är mycket märligt! Ja, jag får göra så helt enkelt, har redan börjat och det går bra, än så länge i alla fall! :P.


  1. Author
   SvaraSanna Preifelt

   Vad härligt att höra, jag hoppas att det löser sig, för jag tror absolut att det ska gå att lösa, vet bara inte hur!

 14. SvaraAndreas

  Hej!
  Har stora problem, har följt alla olika tips på att få bort detta med 3 inlägg och även i boxen där jag har senaste inlägg. Jag har tagit bort och lagt in alla olika mallar för bloggen Stilmall, starsidan, inläggs sidan, kategori sidan och arkivsidan i den ordningen, samt delat upp dem som delar. Har fått hjälp 2 ggr tidigare med designen.
  Men när jag nu ber om hjälp så ja, det känns som man pratar med sig själv utan svar.

  Då jag inte är så haj på denna typ av språk, jag tillhör css/html ”språkarna” så jag känner mig lite dinosaur. Skulle vilja att någon såg över kodningen som är och rätta till den till det syntax som gäller för blogg.se
  Har lagt ut närmare 200kr för den hjälp jag har fått tidigare så vore ju bra om man kunde få lite gratis hjälp, så att man kunde få tillbaka blogg lusten.

  Hjälper ni mig?
  Tack på förhand!

  v.h
  /Andreas


  1. Author
   SvaraSanna Preifelt

   Vi på DDB kan tyvärr inte hjälpa dig mer än med dessa videos & tips som finns här. Om du inte vill betala för hjälpen så kan jag tyvärr inte rekommendera någon heller, då jag dessvärre inte vet någon som gör det gratis. Du är varmt välkommen att följa våra tips, i filmerna visar vi exakt hur man gör.

   1. Andreas

    Har följt dem, som varit för de problem jag har med bloggen, jo jag vet att jag inte kan få grattis hjälp, vem kan de nya språket inom blogg.se då?

    Du får gärna tipsa mig…


   2. Author
    Sanna Preifelt

    Alltså det jag kan se på din blogg är att den laddar samma inlägg om och om igen och att du har 3 inlägg i menyn under senaste inläggen. I och med att jag inte kan se dina koder så kan jag inte säga vad som är fel, men om du går in på vår kategori Bloggdesigners så finns där folk som hjälper till i olika prisklasser 🙂

 15. SvaraAndreas

  tack så mycket, ja man känner sig lite lurad faktiskt, men nä tror gott pm alla 😀
  Ska skriva till dem med rimligt pris för kolla av koderna och tillrätta sättning av dem så bloggen beter sig rätt… tack så mycket!

 16. SvaraIda K

  Hejsan! Jättebra tips, det var lätt att förstå och jag lyckades få bort tre-inläggs-spärren. Däremot så hände något underligt efter att jag ändrade detta. Om jag tidigare klickade på min kategori ”Recept” så fick jag upp alla mina inlägg som innehåll recept, alltså de inlägg jag placerat i den kategorin. Nu däremot om jag klickar på ”Recept” eller vilken kategori som helst, så kommer ALLA inlägg upp, oavsett vilken kategori dom är placerade i. Vet du möjligtvis vad som gått snett och hur jag kan fixa det?


  1. Author
   SvaraSanna Preifelt

   Ja, detta har andra också råkat ut för, så vi får forska lite i vad detta beror på. Om du har möjligthet får du hemskt gärna skicka dina mallar till mig på info [a] sannasrum.se (snabela mellan såklart och inga mellanrum) så att jag kan få kolla lite grann? 🙂

 17. SvaraSandra

  Hej! Jag har samma problem som en del tidigare, att alla blogginlägg visas om man klickar in på en specifik kategori. Vore jättesnällt om ni vill lägga upp en lösning på detta när ni fått reda på vad som är fel 😀

 18. SvaraSofie

  Jag vet annars hur man löser problemet! Byt ut denna koden i kodmallen: {% for entry in entries[:20] %} till den här koden: {% for entry in blog.entries[:20] %}. Alltså: lägg bara in ”blog.” framför ”entries” så löser sig problemet 🙂


  1. Author
   SvaraSanna Preifelt

   Nej, det ska man inte göra. Det gör att alla inlägg visas i respektive kategorier och månader i arkivet trots att det inte är placerade i kategorin eller publicerade i den månaden. Läs gärna detta inlägg:

   Jag ser att på din blogg, när man klickar på en specifik kategori så hamnar alla inlägg där, trots att du inte placerat dem där (tryck på fotografi så ser du att resor kommer upp till exempel) och det är på grund av att du gjort som du skrev då = funkar inte. Man får använda infinite scroll när man har problem med att endast 3 inlägg syns.

 19. SvaraLisa

  Jag får det verkligen inte att fungera och jag tror jag blir galen snart! =)

  HUR ska jag göra för att visa fler än bara 3 inlägg?


   1. Author
    Sanna Preifelt

    Nja, snarare vill de nog förenkla för sig själva och undvika att man tar ut filer för att kunna exportera sin blogg från dem i och med att man inte kan få ut ett fullskaligt RSS-flöde pga Infinite Scroll.

 20. SvaraIsabella

  Hej! Jag har haft problem med att bara tre inlägg visas på blogg, men denna kod löste det! Dock så visas bara tre inlägg i månadsarkiven fortfarande, även om jag har postat fler inlägg den månaden. Några tips på hur jag kan lösa det?? Tack!

 21. SvaraAlexandra

  Hej!
  Detta tipset fungerade super med att ändra antalet inlägg i själva content på alla kodmallarna (utom inläggssidan) men jag får fortfarande inte kläm på hur man ändrar antalet under ”Senaste inläggen” på kategori- samt arkivsidan. Där visas fortfarande bara tre inlägg även om det i content visas oändligt. Finns det någon smidig lösning på detta? Hittade inte något svar på det bland kommentarerna.

 22. SvaraMika

  För mig blir inlägget så konstigt, halva av de gamla inläggen syns och det kommer upp arkiv och så där inlägget ska vara fast jag gör precis som det står, förstår inte varför! Skulle bli tacksam för svar!
  Förstår dock inte vad du menar med med koden i detta inlägg och vart den ska vara 🙂

 23. SvaraJohanna

  Hej,
  Har ordnat infinite scroll nu så man kan scrolla bland alla inlägg men fortfarande visas bara 3 inlägg i menyn. Går det alltså inte att göra så man ser alla inlägg där?
  Mvh Johanna

  1. SvaraHanna Eriksson

   Hej Isa! För att visa fler inlägg än tre måste du lägga in infinity scroll, det här tipset fungerar alltså inte. Här kan du läsa om hur du skaffar infinity scroll:

   /Hanna

 24. SvaraMadeleine

  Hej,

  Jag la till infinity scroll på min blogg, denna kod nedanför:

  Byt ut mot

  {% block entry_loop %}
  och byt ut mot

  {% endblock entry_loop %}

  och klistra in denna kod:

  {% if page in [”index”,”archive”,”category”] and last_ts and page %}
  if(typeof(bindContentLoader) == ‘function’) {
  bindContentLoader(‘{{ page }}’,$(‘#wrapper’),{{ last_ts }});
  }
  {% endif %}
  precis över

  Sparat och klart så fungerade äntligen infinity scroll, men alla mina bilder i varje inlägg förutom dom 3 första ändrade storlek. Förr så va dom all i samma storlek så det ser bra ut på bloggen men nu är dom helt olika.

  Vad är felet?

  Vore evigt tacksam för hjälp!

  tack! Madeleine

 25. SvaraJoline

  Hejsan, jag satte in koderna på min blogg men nu istället visas 3 inlägg (fortfarande) och resten av inläggen blir punkter längst ner efter de 3 inläggen, varför blir det så? jag gjorde ju rätt :(, tacksam för svar //Joline

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *