Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Videofy – så laddar du upp från datorn

Laddar du upp din vbloggar på YouTube eller Videofy? Använde du det sistnämnda blev det en klar försämring när Videofy tog steget mot att bli en mobilapp. På Designa Din Blogg övergav vi Videofy för Youtube, men Sanna har ett knep som kan vara bra att känna till för er som fortfarande använder Videofy.

 

transkribering av film:

Ladda upp datorfiler på Videofy.me

 

Nu har ju videofy börjat specificera sig på att vara en mobilapp istället för en sida du kan ladda upp dina videos på. Därför tänkte jag visa er hur jag gör för att ladda upp mina datorvideos på videofy trots att det inte går att göra det via datorn. Detta tips är om du har en iphone, men jag tror att appen finns på android också. Det är lite meckigt och tar tyvärr längre tid än innan, men jag själv tycker att det är värt det och du får avgöra om du tycker detsamma.

 

Börja med att ladda ner appen Simpltransfer. Den är gratis, i alla fall i appstore. Öppna sedan appen och följ instruktionerna. Tänk på att din iphone och din dator måste vara uppkopplade på samma nät. Det är så appen synkar med datorn. I appen får du upp en länk som ser ut som en ip-adress ungefär. Gå in på länken via datorn, alltså skriv i browsern vad som står i appen. Tänk på att inte stänga appen på din iphone. Du måste ha den uppe hela tiden under transfern.

 

Du hamnar då på en sida som ser ut så här. Tryck på upload photo/videos och välj din video från din dator. Låt sedan videon laddas upp och som sagt kan du inte stänga appen under tiden för då bryts transfern.

 

När transfern är färdig går du in på videofys app och laddar upp videon som du fört över till din telefon. Du kan sedan redigera videon när den är uppladdad via datorn på www.videofy.me.

 

Hoppas att detta lärde er nånting och ha en fortsatt trevlig dag.

Hej hej.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.