Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Här finns bra penslar till Photoshop

Min absoluta favoritsida när det kommer till penslar till Photoshop är utan tvekan Deviantart.com, för där finns så otroligt mycket. Men kanske har man kollat igenom det mesta som sajten har att erbjuda, och uppladdningarna från användare går i vågor, ibland hittar man nya resurser hela tiden, men ibland hittar man bara flera år gamla resurser. Då kan det vara kul att hitta nya ställen med gratis penslar.

  • Brusheezy har otroligt mycket penslar som man kan gotta sig bland.
  • Det kan förekomma liknande penslar som på ovanstående på My Photoshop Brushes men även här finns tonvis med penslar.
  • Brushking har jag hittat många fina penslar, utbudet är stort och jag tycker om variationen på penslarna.
  • Spyrestudios har samlat över 750 penslar på sin sida, de flesta kanske känns lite väl början av 2000-talet, men det gäller att se möjligheterna med penslar.
  • De första penslarna jag laddade ner till mitt allra första Photoshop (nästan 9 år sedan) var några jag hittade från Annika Von Holdt, de är lite omoderna, men om de används rätt kan de bli himla fina tror jag.
  • Fbrushes har många penslar som inte finns på många andra ställen, och man kan hitta mycket snyggt där.
  • Brushlovers kan man hitta en del penslar, många av dem har jag inte sett tidigare, och nytt utbud är alltid roligt.
  • iDesign har en del penslar, inte riktigt min smak personligen, men man kan säkerligen hitta någon guldklimp gömd där.
  • Mitt absolut sista tips är kort och gott Google. Bara att lägga en sökning på Free Photoshop Brushes (och kanske inkludera vad för typ av penslar man söker, exempelvis ”hearts”, ”stars”, ”flowers” eller vad det nu kan vara man letar efter)

 

Har ni något tips på sida som ni kan dela med er av?

Transkribering av film:

Här finns fina Photoshop penslar

Hej hörni.

Jag fick en fråga om inte jag kunde visa lite fina penslar och sånt. Mitt problem med att tipsa om penslar det är att som ni säkert vet så organiserar ju jag alla mina penslar och lägger dem i olika kategorier för att jag inte ska ha 500 000 olika penslar på min dator som jag hela tiden måste ladda in beroende på vilken jag vill använda, utan det blir ju mycket lättare att hålla reda på dem då om man har organiserat dem i olika kategorier. Hur man gör det, det har jag gjort tips om till er om ni kollar under Photoshop tips så det får ni jättegärna kolla på om ni vill.

 

Hur som haver, Deviantart.com. Det är min absoluta favoritsida när det kommer till resources, alltså saker man kan ladda ner. Här är det mesta gratis. Är det inte gratis så står det liksom att man får köpa det. Men står det download, då är det gratis, annars så står det buy.

Vad jag brukar göra då, det är väl att jag funderar på vad det är jag vill ha i, på min, liksom. Vad man nu ska säga. Vad är det jag är ute efter alltså vad är det jag vill ha i det här dokumentet. Är det ett hjärta eller är det en blomma eller fjäril osv osv. Då kan man helt enkelt bara söka på ett nyckelord här. Det viktiga är bara att man lägger till brushes efteråt, alltså pensel på engelska.

Så säg nu att jag till exempel skulle vilja hitta, vad heter det, hjärtpenslar. Då hade jag ju bara kunnat söka på heart brushes men om man då vill till exempel utvidga sin sökning lite så kan man ju söka på love brushes istället till exempel. Så, och sen search. Då är det som så att alla de som heter, bla bla bla, liksom hur längesen var det laddades upp. Den här till exempel, 8 years ago in photoshop brushes. Är det som så att det står något annat än photoshop brushes då är det inte en pensel, då är det något annat.

Så nu när jag sökte här då, då får jag liksom upp allting som är taggat med love och det kan ju verkligen vara saker som liksom absolut inte har med det jag är ute efter att göra eller efter att ladda ner. Men det jag brukar göra då är att jag inte tar popular all time för som ni ser, de flesta av de här penslarna är ganska gamla och är det då gamla så kan det också vara lite omodernt eller vad man ska säga. Det kanske inte är det som är inne eller det jag har i huvudet just nu. Då kan man istället ta till exempel newest, alltså nyast. Då får man istället upp lite andra liksom alternativ, men då är det också svårt att kanske få upp just de här photoshop brushes . För här ser ni här är det liksom inga penslar. Det är upplagt i other, i animals, i fantasy, i …(hör inte vad Sanna säger).

Kan man trycka på more här istället. Kan vi ta popular 1 month till exempel. För det är, jag vet inte, det kanske inte är så att det är lika inne just nu att ladda ner så mycket penslar och då blir det väldigt mycket annat som hamnar på deviantart istället. Man kan också trycka på ordet photoshop brushes och då kommer man liksom in i det här, vilka är det som är populära de senaste 24 timmarna. Då kommer inte min sökning med som är här uppe utan den får jag i så fall skriva en gång till. Så men då får jag också upp den här popular all time. Så vi går tillbaka helt enkelt.

Här kan man få jättemycket inspiration. Här behöver jag liksom inte ens söka på nånting. Om jag tar popular 24 hours, det är det som har varit mest populärt de senaste 24 timmarna. Då blir det också lite mer, vad heter det, penslar som kanske är, vad heter det, som kanske är lite mer tidsenliga. För jag menar det är väldigt så här inom webdesign och inom, vad heter det, liksom inom bloggvärlden, och allting, det finns ju verkligen ett, vad ska man säga, det finns liksom ett trender så att säga. Det är liksom trendigt om vad man ska ha för typer av penslar och vad man ska göra för typer av kollage osv. Men nu valde jag då istället att ta popular 3 days för att få lite mer alternativ att välja mellan här. Då får jag också upp väldigt mycket roliga penslar, får inte upp lika mycket som jag fick innan.

Det man också kan göra, vi går till startsidan här, då kan man välja kategori och jag ska visa er hur ni kommer fram till just photoshop brushes. Man tar alltså kategori och sen så går vi ner till resources & stock images. Sen så går vi neråt, och så tar man application resources. Här nedanför då har ni lite olika roliga grejer att välja mellan. Photoshop actions, photoshop brushes, photoshop custom shapes. Shapes är ju de här, då kan man ju ladda ner andra shapes, och photoshop patterns. Det är om du ska färglägga nånting med ett pattern då till exempel.

Men vi tar photoshop brushes. Då kommer vi ju in på den här samma. Så det är liksom samma sak som att trycka på photoshop brushes. Man kan också trycka på what’s hot alltså vad är inne just nu och då antar jag att det blir lite samma resultat som om man tar vad som är populärt de senaste 24 timmarna så att säga. Det man kan göra, det är helt enkelt att man bara söker. Man söker på det man vill ha liksom. Man kan hitta så otroligt mycket grejer, det enda är bara att man måste liksom hitta rätt tanke så att säga. Om jag till exempel vill söka efter, ska vi se, jag ska visa er, jag har ett ganska bra exempel här. Jag skulle visa er det här inlägget jag skrev när jag var sjuk. För jag gjorde ju ett litet kollage, ja precis här. Här gjorde jag lite kollage och de här som är här på då det är shapes har jag gjort, men de här går också att ladda ner som penslar. Det är liksom som en liten label, en scrapbook label eller vad man ska säga. Tycker att de är väldigt väldigt fina.

Det man kan göra då, för mig så var det lite småsvårt att hitta de här för jag visste inte riktigt vad kallar man de här. Jag kom fram till att de kallas säkert label så då kan man söka på label brushes. Då kommer vi till popular all time. Då kommer det väldigt mycket här som jag kanske inte hade tänkt mig men däremot de här var ju lite åt det hållet som jag hade tänkt mig och då känner jag liksom, men jag kan ladda ner dem och se vad det är. Kan jag alltid ta bort dem i så fall liksom. Sen är det bara att fortsätta leta. De här var ju också lite mer vad jag hade tänkte mig. De här var väldigt fina osv osv. Så det är liksom bara att testa sig fram och se och man får liksom prova massa olika sökord och har man problem så tycker jag faktiskt att man kan använda google translate bara för att hitta synonymer så att man hittar. Engelska är ett så himla brett språk i jämförelse med svenskan. Då blir det ju givetvis så att jag kanske bara översätter ett ord rakt av som jag tänker, men på engelska så borde det egentligen vara något annat. Ett exempel på det är rosett som heter bow eller ribbon. Så vi kan söka på bow brushes. Då får vi i princip bara upp såna här, alltså den här rosetterna som man har i håret. Söker vi däremot på ribbon brushes så får man lite mer olika resultat.

Och det var det jag skulle visa er så ni får ha det så bra. Hej hej.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.