Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Tjäna pengar på din blogg – Lägg in reklam

Tjäna pengar på din blogg – Lägg in reklam

Det finns väl ingen idag som har missat det faktum att man kan tjäna pengar på sin blogg. De största bloggarna tjänar många tusen varje månad på sina bloggar, just genom att göra reklam på dem.

Det finns flera olika sätt att göra reklam på, och jag tänkte förklara hur man som en vanlig normal-bloggare kan tjäna några extra kronor på sin blogg.

Jag själv använder mig av precis de saker som jag kommer tipsa er om, så det är inget skitsnack, utan det funkar. Man kanske inte tjänar jättemycket, men allt beror på HUR man väljer att presentera sin reklam.

Det finns många olika affiliate-program där man kan bli medlem och hitta reklam.
Jag har valt att skriva om två stycken olika reklamföretag, och jag har skapat guider som är lätt att följa för er, när det gäller hur man registrerar sig och hur man lägger upp sin reklam på bloggen.

Om man skall maximera sina inkomstmöjligheter, så bör man bli medlem på flera olika reklamsidor. Anledningen till det är enkel:

Alla affiliate-program har olika utbud av annonser, och olika ersättning för dig som användare. För att hitta reklam som passar just din blogg, så bör du bli medlem på flera olika ställen, och välja ut just de annonser som passar in hos dig och framförallt dina besökare.

De företag som jag har valt att tipsa er om är följande:

Tradedoubler

Ett affiliate-program som har haft svensk verksamhet sedan 1999 och har expanderat enormt mycket sedan dess. De har många storkunder, och därmed väldigt bra förtjänstmöjligheter för dig som bloggare. Företag som är kunder hos TradeDoubler är t ex. Svenska spel, Tre, Telenor, Bonnier, Tradera m fl. Här kan du hitta många varierande annonser och det kommer ständigt nya erbjudanden och kampanjer som du kan köra på din blogg.
Du väljer själv vilka företag du vill göra reklam för.
För att läsa min guide om TradeDoubler, klicka här: Guide till TradeDoubler

Double.net
Som sagt, jag använder mig av dessa två företag i dagsläget, och det funkar fint. Man får se det lite på sättet att många bäckar små…ger bra inkomst i längden.Double.net är ett affiliate-företag som har vuxit sig stora på marknaden.
De erbjuder många olika typer av företagsprogram, och även en hel del program som andra inte har.
Dessutom är de ett företag som har program som ger betalt per visning, dvs att dina besökare inte behöver klicka på annonsen, utan du får betalt för att annonsen visas istället. Sen om någon klickar eller inte, det kvittar.
Ett bra alternativ till Tradedoubler om du inte tycker att du hittar rätt annonser för din blogg där.
För att läsa min guide om Double.net, klicka här: Guide till Double.net
Har du några frågor, så kan du fråga mig, men du kan även fråga supporten på respektive företag. Jag ger inte några garantier på att jag kan svara på allt nämligen.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.