Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Tjäna pengar med blogg.se

Tjäna pengar med blogg.se

Härom veckan lanserade blogg.se ett nytt sätt för  alla som bloggar på deras portal att tjäna pengar på. Hurra! Tjänsten är kopplad till Tourn, ett företag som specialiserat sig på att hjälpa företagare att få annonsplatser och hitta bloggare som vill skriva om produkter eller liknande. Har du inte en blogg på blogg esse så går det att bli medlem på tourn.se ändå och därifrån tjäna pengar på det. Men, nu till det jag tänkte prata om!

tjänapengar1

Blogg.se’s nya tjänst är valfri och alltså inget måste, men alla som vill får ta del av den. För att koppla tourn till din blogg kryssar du i användarvillkorsrutan och sedan på koppla torun i en likadan ruta som du ser här ovan. Den hittar du på översikten för din blogg, precis under snabbinlägg. Har du ingen ruta där? Klicka på kugghjulet i högra övre hörnet > inställningar > delning och koppla därifrån.

 

tjänapengar2

När du har gjort det kommer du att omdirigeras till kampanjsidan, som ser ut som på bilden ovan. Under fliken kampanjer hittar du alla skriverbjudanden som du kan ta del av. Vad jag har märkt så finns det två sorters kampanjer – en där du publicerar kollage och får betalt per klick, och en där du skriver om en produkt/ett varumärke och får betalt för inlägget. Vilken som passar bäst för din blogg är såklart upp till just dig!

 

tjänapengar3

När du hittat en kampanj du vill delta i klickar du på ”läs mer”-knappen. Där brukar det stå en beskrivning av företagen/produkten du ska skriva om och instruktioner på hur du ska göra. Vissa kampanjer får alla som vill delta i, men en del måste man ansöka om för att få. Skillnaden mot de kampanjer där alla får delta är då att du måste berätta lite kort varför du vill delta, men fördelen är att du då kan bestämma själv hur mycket du vill ha betalt! Det kan ju vara värt att nämna att du inte kan ta ut några av de pengar du har tjänat ihop för än du har tjänat minst 500kr.

 

Ungefär så fungerar blogg.se’s nya tjäna pengar-verktyg. Jag har själv inte testat att delta i någon kampanj, men har du gjort det får du gärna slänga iväg en kommentar och berätta hur det gick och vad du tyckte!

Bra alternativ för att tjäna pengar på bloggen:

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.