Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Tips när du ska koda!

Tips när du ska koda!

Hej!

Något jag precis har lärt mig i skolan i min kurs Teknikspecialicering- webbutveckling är något som kallas Bootstap. Bootstrap är ett sätt att koda som gör det mycket lättare att bygga upp en hemsida/blogg från början utan att själv koda ända från början.

Codecademy är en sida där du kan lära dig alla kodspråk, hur du bygger upp en hemsida med html och även hur du använder Bootstrap. I Bootstrap finns det olika komponenter som du kan använda till tillexempel ditt nav (menyrad) eller om du vill ha ett bildspel och liknande. Exempel på dessa komponenter är:

bootsrap c

(Alla finns på denna länk:http://getbootstrap.com/components/)

När du hittar en komponent du vill använda läser du igenom vad för kod du behöver skriva in, du kan kopiera och lägga in koden direkt, men du kan behöva skriva i koden för att ändra text osv till så som du vill ha det. Även utseendet behöver ändras i CSS (stilmall) för färger, typsnitt, storlek på typsnitt och liknande. Bootstrap ger dig möjlighet till att koda även om du inte kan så mycket! Du behöver bara veta var du ska lägga in koden och till det behöver du endast grundliga kunskaper i html och css kodning. Hoppas detta var till hjälp!

/Astrid B

 

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.