Lari Salminen

Grundare, administratör och skribent

Grundare av Designa Din Blogg.
Drev den här sidan som ett hobbyprojekt under åtta år, numera har jag lämnat över ansvaret för DDB. Är pappa till Ludvig och make till Elin.

hej

Sanna

Administratör och skribent

24 år, läser till Webbutvecklare, driver eget företag inom design, grafik & SEO samt ett företag som designar posters. På fritiden skapar jag bloggar, hemsidor och gör andra projekt inom webb. Jag har bloggat sedan 2007 under namnet Sannas Rum och har också två egna Youtubekanaler.

Camilla Fammé

Skribent

23 år med en kandidatexamen i företagsekonomi och arbetar som ekonomiansvarig på ett företag. Sedan 2010 är jag även egen företagare inom webbdesign och foto som jag sysslar med på fritiden. För tillfället läser jag en webbdesign kurs på 15 hp för att fördjupa mig ännu mer inom området.

Fredrik Le Falk

Ägare, administratör och skribent.

Driver Designa din blogg sedan juni 2015.
Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

  Tobbe Andersson bild

  Tobbe Andersson

  Snart 23år, frilansande webbdesigner & grafisk formgivare. Just nu och året ut är jag sjukskriven. Bor nere i Skåne (knappt 1 underbar mil från havet). På min fritid så pysslar jag och handarbetar men även så skapas det bloggdesigner, hemsidor och annat inom webb & bloggdesign..

  • Email Tobbe Andersson
  hanna eriksson

  Hanna Eriksson

  Född 1998 och studerar andra året på naturvetenskapliga programmet. Tycker om glass, listor och allt som är kreativt. Har bloggat och designat sedan 2010, och spenderar stor del av min fritid till att koda och fotografera.

  astridbrettmarbild

  Astrid Brettmar

  Skribent

  18 år gammal, går teknikprogrammet tredje året med inriktning på information och media.  Läst kurs inom webbutveckling och är mycket intresserad av webbdesign.

  Ida Eriksson

  Skribent