Lari Salminen

Grundare, administratör och skribent Grundare av Designa Din Blogg.

Drev den här sidan som ett hobbyprojekt under åtta år, numera har jag lämnat över ansvaret för DDB. Är pappa till Ludvig och make till Elin.

Sanna

Administratör och skribent

24 år, läser till Webbutvecklare, driver eget företag inom design, grafik & SEO samt ett företag som designar posters. På fritiden skapar jag bloggar, hemsidor och gör andra projekt inom webb. Jag har bloggat sedan 2007 under namnet Sannas Rum och har också två egna Youtubekanaler

Camilla Fammé

Skribent

23 år med en kandidatexamen i företagsekonomi och arbetar som ekonomiansvarig på ett företag. Sedan 2010 är jag även egen företagare inom webbdesign och foto som jag sysslar med på fritiden. För tillfället läser jag en webbdesign kurs på 15 hp för att fördjupa mig ännu mer inom området.

Fredrik Le Falk

Ägare, administratör och skribent

Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA.

Tobbe Andersson

Tobbe Andersson bild

Skribent

Snart 23 år, frilansande webbdesigner & grafisk formgivare. Just nu och året ut är jag sjukskriven. Bor nere i Skåne (knappt 1 underbar mil från havet). På min fritid så pysslar jag och handarbetar men även så skapas det bloggdesigner, hemsidor och annat inom webb & bloggdesign.

Hanna Eriksson

Hanna Eriksson Designa Din Blogg

Skribent

Född 1998 och studerar andra året på naturvetenskapliga programmet. Tycker om glass, listor och allt som är kreativt. Har bloggat och designat sedan 2010, och spenderar stor del av min fritid till att koda och fotografera.

Astrid Brettmar

astridbrettmarbild

Skribent

18 år gammal, går teknikprogrammet tredje året med inriktning på information och media. Läst kurs inom webbutveckling och är mycket intresserad av webbdesign.

Hanna Sahlqvist

hanna bloggare

Hanna heter jag och är en riktigt glad och positiv tjej född år 00 med intresse för webbdesign, fotografi och mode. Bloggat på min egna server sedan juli 2015 och pysslar med gratisdesigner vid sidan om.