Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Skriv inlägg i HTML-läge

(Transkribering från videon)

Hej hörrni,

idag tänkte jag visa hur man skriver ett inlägg i HTML-läge. Jag skriver nästan alla mina inlägg i HTML-format, för då har jag möjlighet att lägga in nästan vad som helst. Jag kan t.ex. lägga till vad som helst i HTML-läget.

Det vi gör är att vi trycker på ”Skriv” och då klickar vi på ”ändra redigerare” och då kommer vi till HTML-formatet. Alla DIV brukar jag ta bort för att jag gillar inte alla DIV. Det brukar vara lite jobbigt med alla DIV och de kommer per automatik om man laddar upp en bild i detta formatet.

Ni kan t.ex. se att det står en DIV här och sedan tre stycken /DIV. Jag rekommenderar att man tar bort alla DIV och alla /DIV om man skriver i HTML-format.

När man då skriver i HTML-format, så är det HTML som gäller.

Det går inte att trycka ny rad utan det är <BR> som gäller.

Det går inte att kursivera texten, utan det är <i> som gäller.

Och hur man använder lite BASIC HTML kan ni hitta under GRUNDER här på DDB. Kolla blogginlägget om HTML grunder.

HTML-läget kan man använda om man vill göra ett kollage utan att använda Photoshop. Man kan göra bilderna mindre och större med hjälp av width och height.

 

24 år, läser till Webbutvecklare, driver eget företag inom design, grafik & SEO samt ett företag som designar posters. På fritiden skapar jag bloggar, hemsidor och gör andra projekt inom webb. Jag har bloggat sedan 2007 under namnet Sannas Rum och har också två egna Youtubekanaler.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *