Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Skapa Fan Page på Facebook

Transkribering av filmen:

Skapa en Fan Page på Facebook

Jag fick en fråga om hur jag har skapat min fan page på Facebook, så jag tänkte visa snabbt hur man gör det. Då är det så att man måste vara utloggad från Facebook och så kommer man då till den här framsidan och då finns det här längst ner, eller inte längst ner men här, så står det create a page for a celebrity, band or business. Trycker man där, create a page, och då kommer man in på en ny sida och här väljer man då vad man vill ha. Jag valde artist, band or public figure, för jag är väl lite public i alla fall, och så väljer man en kategori. Där valde jag nog, då ska vi se vad jag valde, jag tror att jag valde public figure bara. Sen väljer man vad den ska heta så då kan jag skriva Sannas Blogg bara för att visa och sen I agree och Get Started. Sen så får man göra en liten sådan här. Då ska vi vänta lite tills det kommer in här.

Här då om man inte har Facebook då får man skapa ett Facebook account eller så går man till I already have a Facebook account och så loggar jag in här. Då kommer jag in här och sen är det bara att starta. Det finns en liten grej här liksom att, vad som är bäst att börja med och då laddar man upp en bild, sen så kan man börja, vad heter det, bjuda in vänner och sen så kan man importera kontakter från sin adressbok, sen kan man börja posta uppdateringar och sen kan man lägga in en liten grej på sin blogg som jag har gjort. Då ska vi se. Om ni ser här så har jag lagt in en liten grej här. Det är helt enkelt så lätt det att göra en Facebook sida för sin egen blogg, sitt företag, UF företag eller vad man ska säga. Varför man då gör en fanpage istället för en grupp är väl, jag fick lära mig det under en, vad heter det, en liten kurs i sociala medier, att det är för det första mycket lättare för en läsare eller vad man ska säga, en Facebook användare att bara gilla någonting istället för att vara tvungen gå med i en grupp. Man kan också inte vara med i för många grupper så därför så måste man kanske gå ur vissa grupper för att vara med i andra, vilket är ganska jobbigt. Sen kan man också använda det som en helt vanlig Facebook sida liksom och det hamnar i newsfeeden och allting.

Det är ett väldigt bra sätt att, vad ska man säga, få spridning på bloggen i och med att det också står att tre vänner gillar det här eller, ni förstår. Så det är ett väldigt bra sätt att promota sin egen blogg. Det var det jag hade tänkt visa er idag, så får ni ha det så bra. Hejdå.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.