Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Skapa en Videofywidget

Om du vill lägga widgeten i menyn är det efter <div id=”side”> du gör det.
Om du vill lägga widgeten under headern är det efter <div id=”header”></div> du gör det.

Sanna tipsar:
Denna widget går givetvis att lägga i en footer, i en slideoutmeny, i en slidedown eller vad som helst! Bara att klistra in koden inom det elementet som du önskar att den dyker upp i.
Från filmen:

Videofywidget

Hej hörni.

Idag så tänkte jag visa er hur man lägger till en videofywidget på sin blogg. Man loggar in på sin videofy, bläddrar ner så att man ser the app här nere och så trycker man på widgets. Här har vi då, vad heter det, vad man kan välja. Man kan ha web TV, man kan ha sidebar, man kan ha topbar eller sin senaste video. Det beror hur man vill ha det. Om jag till exempel då skulle vilja ha en sidebar som jag lägger i min meny här nånstans till exempel. Då trycker jag ju helt enkelt på sidebar där. Sen så skriver jag i mitt namn här och det är ens användarnamn. Sen så väljer jag hur bred jag vill att den ska vara, 250, så kanske. 200 tar vi.

Sen så tar vi copy the widget code. Kopierar den, går in i kodmallen. Bläddrar ner till menyn som heter <div id=”side”> och sen så får man helt enkelt lägga in den där nånstans då vart man nu vill ha den. Så jag lägger den längst ner i min blogg. Byter rad där bara så att det ska vara lite mellanrum ner till RSS-sektionen. Bläddrar vi ner och då ligger den där och då kan man då helt enkelt titta på mina senaste videos.

Skulle man istället vilja lägga till exempel den här topbar, gör man samma sak. Vet inte hur bred ni vill att den ska vara då, men om jag till exempel skulle vilja lägga den här så hade det väl varit snyggast om den var lika bred som wrapper. Så om vi då går in i stilmallen, kollar under wrapper, ska vi se. Där, den är 1062, så då skriver mitt namn här, användarnamn. Sen så ändrar jag den här till 1062 och sen så tar jag koden. Går in i kodmallen och lägger den, var ska vi lägga den då. Vi lägger den precis just efter, vad heter det, header här efter </div>.

Då lägger den sig där, kanske inte skitsnyggt men man får ju helt enkelt bestämma hur man vill göra. Man skulle kunna lägga den längst neråt så som en det gör man precis som man vill. Då får ni gå in och kolla på tipset om hur man gör en footer och sen så lägger ni in koden inuti footern helt enkelt.

Det var det jag skulle visa er idag så får ni ha det så bra. Hej hej.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.