Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Simple White

Simple White

simple white gratis bloggdesignÄnnu en härlig bloggdesign av Hanna Sahlqvist med ett läckert, men minimalistiska designspråk.

Namn:
Hanna Sahlqvist

Din blogg/hemsida:
www.hannavic.se

Beskrivning av dig:
En väldigt positiv tonåring som ibland får för sig att knåpa ihop lite bloggdesigner till blogg.se. Jag själv bloggar på min egna server efter flera år hos blogg.se.

Beskrivning av designen:
En enkel och stilren design som passar alla bloggar. Du byter enkelt header och gör bloggen så mer personlig.

Bildbredd för inlägg:

750px (du kan ladda upp bilden i nästan vilken storlek du vill, designen skalar ner bilden till 750px)

Villkor:
– Du får inte under några omständigheter ta bort min länk i sidomenyn längst ner.
– Självklart får du ändra typsnitt, färg, bilder osv men du får aldrig påstå att du gjort designen.

Så här laddar du ner:
1. Klicka på annonsen nedanför (precis ovanför texten Ladda Ner), då aktiveras nerladdningslänken.
2. Klicka på Ladda Ner under annonsen.
3. Skriv en kommentar här under och berätta att du har laddat ner den (inget måste, men helst).

Ladda Ner

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

55 comments

  1. SvaraJessica

   Det är för att bilderna skalas upp till 750px. Om du inte vill ha det så kan du leta upp ”.entrybody img” i stilmallen och där ändra ”width: 750px;” till ”max-width: 750px;”.

 1. SvaraMirja

  Hej, jag har laddat ner designen och undrar hur man byter header? Det blir nämligen jättekonstigt när jag försöker! 🙂

  1. SvaraHanna Sahlqvist

   Hej!
   Du byter header genom att ladda upp din bild, kopiera bildwebbadressen och klistra in den under #header mellan url(här lägger du din länk)

   Beroende på hur stor din header är kan du behöva justera headerns storlek via width och height under #header.

   Hur menar du när du skriver att det blir jätte konstigt? Vore bra om vi fick se hur det ser ut för att på bästa sätt kunna hjälpa dig 🙂

   1. Emelie Johansson

    Hej! Jag förstår verkligen inte alls hur du menar med headern. För det första, var och hur ska jag ladda upp bilden så att jag får bildwebbadressen? Och ska jag sedan klistra in den där du har en länk inuti dessa ( )? Behöver hjälp snarast!

    Tack för ett snyggt tema!!


   2. Author
    Fredrik Le Falk

    Även när du är inloggad på Blogg.se och redigerar stilmallar finns det en bildguide ”TIPS: Hur man ändrar header”, som går igenom exakt hur man gör.

 2. SvaraJennifer

  Jag använder din design! Gjorde lite småändringar, men dina stämplar är kvar 😉
  Tänkte bara höra: hur ändrar man typsnitt och storlek på texten i inläggen?

  1. SvaraEmelie Johansson

   OCH Hanna, ditt tema är underbart fint och jag tackar till tusen för att du delar med dig av det!

 3. SvaraJohanna

  Hej! Jättefin design som jag gärna vill installera på min nya blogg. Har en Macbook så testade därför att öppna filen i Safari för att sedan kopiera koderna. Men när jag försöker spara mallen säger sidan att ”Det gick inte att tolka XML, rad 1, kolumn 1: Content is not allowed in prolog”. Vad innebär detta? Och hur får jag det att fungera?


  1. Author
   SvaraFredrik Le Falk

   Hej Johanna, testa att öppna filerna i texteditorn istället. Kolla på Sannas film här som visar hur du gör på Mac

 4. SvaraLisa

  Hej Hanna!
  Sökt efter en enkel bloggdesign och hittade då din som kändes perfekt till min blogg! =) Har inte så stor koll på hur det egentligen funkar när man lägger in detta för att det ska bli rätt. Jag har fått upp designen men jag kan verkligen inte hitta var man byter ut texten ”En snygg blogg” ”om exempelvis mode, livsstil eller kanske webbdesign” ?! Tycker jag sökt igenom allt men kan inte förstå var man ändrar det! Tacksam för svar 😀

 5. SvaraFelicia

  Hej! Jag kan inte använda mig av bloggdesignen på blogg.se? Blir bara jätte konstig vit bakgrund och en text på det? Har försökt med flera olika desinger men ingenting fungerar 🙁 Hur ska jag gör? Tacksam för svar 🙂

 6. SvaraLinnéa Olsson

  Den här designen går inte att installera på en Mac, textredigeraren gör så att alla länkar och kodning blir som en text och visar inte koderna 🙁

 7. SvaraJudit

  Hej! Hur hittar jag var man byter den lilla bilden till höger eftersom den inte räknas som profilbild?
  Jättefin design!!!

 8. SvaraEmina

  Hej! Laddar ned denna, använde mig tidigare av din första design och gillar den också supermycket! Riktigt fina och stilrena designer 😀

 9. SvaraLydia

  Tack för en snygg design!!! Mitt enda problem som jag har kvar är att jag vill göra mellanrummen mellan inläggen mindre. Jag har ändrat i

  .entrymeta margin: 0px 0px -300px 0px;

  vilket gör att jag får det avstånd emellan som jag vill ha men inlägget längst ner på min sida kommer inte med på bloggen (åtminstone inte hela). Går det att fixa? 🙂


  1. Author
   SvaraFredrik Le Falk

   Hej, efter att du klickat på annonsen aktiveras nedladdningsknappen. Kolla så att du inte har någon reklamblockeringstillägg installerat.

 10. Svarahanna

  Hej! Tack för fin design. Jag skulle vilja ta bort rubriken ”instagram” under headern, hur gör jag? Testade att bara ta bort kodraden men då blev det bara vitt där ”instagram” stod tidigare. Jag vill ju att allt ska vara centrerat 🙂 Tack.

  1. SvaraHanna Eriksson

   Hej Hanna! Testa att ändra ’margin-left’ under #menytop i stilmallen för att få rmenyraden centrerad!

 11. Svarahanna

  Hej igen! Tack för hjälp sist, blev bättre 🙂 Nu har jag en ny fråga, jag skulle vilja ändra stilen på texten plus avståndet både mellan bokstäverna och raderna under ”Senast skrivet”. Hur gör jag det? Vill ha det lite mindre luftigt!

  1. SvaraHanna Eriksson

   Hej!
   Storleken och typsnittet på menytexten kan du ändra under .nav{ i stilmallen. För att ändra storleken, byt ut det som står bakom font-family till valfritt typsnitt. För att ändra storlek byter du ut siffran efter font-size. Avståndet mellan textraderna står padding under .nav ul{ för. Hoppas att det hjälpte!

 12. SvaraMathilda Schöfl

  Hur gör man om man vill ändra inläggen text? Asså om man vill ändra formen. Skulle vilja ha ”times new roman” på texten?

 13. SvaraElin

  Hej, fett snygg design! Använder den på min blogg och älskar den, men det finns två saker jag stör mig på… Det första är att på kategorisidan, arkivsidan och inläggssidan står det ”kommentera inlägget” i orange precis över *kategorinamnet* – kommentarer [x], hur får jag bort det?
  Det andra är att ”menyn” ute i kanten hamnar längst ner på dessa tre sidor, det är fortfarande ute i kanten men det börjar inte förrän alla inlägg osv är slut. Kan man låsa det så det alltid är kvar där uppe, i så fall hur?

 14. SvaraJosefin

  TACK! Kände inte att något av blogg.se designen passade mig och min blogg men har inte tid eller erfarenhet att fixa själv! Detta blir finnemang!

 15. SvaraSandra

  Tack för en superfin bloggdesign!

  Jag skulle gärna vilja lägga till text under ”Om mig” (underlänk till rubriken ”om”, strax under hedern) men jag hittar inte var jag gör det. Vet inte heller vilken adress jag ska länka till. Jag kan eventuellt ha tagit bort någon text men har ingen aning om vad det skulle kunna vara.

  Stort tack på förhand!

 16. SvaraBeatrice

  Hej,

  Laddade ner denna designen, stilmallen verkade vara den enda koden som var korrekt. Resten av koderna ser konstig ut, ska det vara så?


  1. Author
   SvaraFredrik Le Falk

   Hej Beatrice,

   allt är korrekt, däremot måste du öppna filerna på ett korrekt sätt. Här kan du se hur du ska göra:

 17. SvaraHannah

  Hej!
  Tack för en underbar design. Jag har suttit och pillat med den en stund nu för att den ska passa min blogg. Jag är supernöjd! Har dock två besvär.
  Först blev min profilbild jättekonstig när jag försökte lägga in den, så då tänkte jag att jag kanske kan ändra storleken i HTML-koden från 250 till typ 300. Då försvann hela bilden och kommer inte tillbaka trots att jag ändrat till 250 igen. Kan nån hjälpa mig med det här?
  Sen, som jag kommenterade på någon annans kommentar, så när man trycker på kommentarer och ska kommentera så står det ”Kommentera inlägget” två gånger. En gång i svart och en gång i någon slags brandgul. Hur får jag bort detta?
  Tack på förhand 🙂

 18. SvaraMadeleine

  Hei! Jeg får ikke til å bruke designet på blogg.no, den norske bloggsiden. Har kopiert inn og gjort alt som blir vist i filmene, men får det ikke til. Fungerer det ikke på denne siden?

 19. SvaraMatilda

  Hej! Jag har laddat ner din design och allt funkade fint tills jag insåg att det blir något knäppt med inläggen.. dom liksom dubbleras och och buggar upp när man scrollar ner på sidan. Vad kan detta bero på?

 20. SvaraLinnea

  Hej
  designen är superfin men när man scrollar ner så återkommer samma inlägg? blir som dubbelt? varför blir det så?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *