Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Testa en mobilanpassad hemsida på surfplatta & i mobil

Tänkte tipsa er om sidan ipadpeek.com där ni kan se hur era bloggar och webbsidor ser ut i en surfplatta eller iphone, istället för att behöva sitta och uppdatera era sådana (eller om ni inte har de enheterna, så kan ni alltså kolla där). Fungerar väldigt enkelt, man kan se både iPad, iPhone 4 & iPhone 5. iPhone 6 är troligtvis såpass ny att den inte ännu hunnit uppdateras till det. Kolla på filmen ovan för att se hur du använder det, om du är osäker!

Transkribering av filmen:

Testa mobilanpassad hemsida i virtuell mobil/surfplatta

Hej

Jag tänkte att jag skulle visa er ett litet tips som jag brukar använda när jag designar responsiva bloggar eller vill se hur en webbplats eller blogg ser ut i en surfplatta eller mobil. På ipadpeek.com så kan man gå in och kolla hur ens webbplats eller ens blogg ser ut på en ipad, en iphone 4 och en iphone 5. Man kan kolla hur den ser ut liggande och man kan kolla hur det ser ut stående. Så det tycker jag är superbra därför att det är inte speciellt smart att sitta och dra i webbläsaren så här fram och tillbaka för det kommer inte ge dig varken en rättvis eller korrekt bild utav hur din blogg eller webbsida ser ut i en mobil enhet.

Man går helt enkelt in på ipadpeek.com. Sedan så skriver man in sin adress. Http sannasrum tar vi då till exempel. Och så låter man den ladda upp sidan och sedan är det bara att kika omkring och se lite hur det ser ut. Nu vet jag att min blogg ser inte jättebra ut i iphone och på ipad av den anledningen att jag var tvungen att återställa den. Men i vilket fall det ger en i alla fall ett litet hum om hur man kan greja och vad man behöver göra på bloggen. Så går det att scrolla här också så att man ser hur det ser ut längst ner vid menyn och sådär. Så det var mitt tips idag så får jag hoppas att ni har en fortsatt trevlig måndag. Ha det så gott. Hej hej.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.