Såhär länkar du till din Instagram

instagram

Detta tips syftar till att hjälpa er att kunna länka till er Instagram via en länk (eller bildlänk).
På så sätt kan dina läsare följa din Instagram via datorn.

Från filmen:

Länka till Instagram

Hej hörni!
Många har frågat mig hur man länkar till sin Instagram.

Jag har ju tidigare visat hur man kan göra en widget till Instagram där man visar sina senaste bilder men här i min meny så har jag ju direkt länkat till Instagram för det är för att man har liksom en sådan här websida också, där alla ens bilder kommer upp som man kan gå upp och titta på.

Då kan man logga in här uppe som sig själv och sen så kan man då hitta andra så behöver man inte göra det från mobilen utan man kan även göra det från datorn.

Länk till Instagramkonto

Så om jag skulle ta och logga in här så är det jag som är inloggad helt enkelt och sen då om jag skulle gå in på någon annan så kan jag trycka på följ.

Hur gör man då?

Jo det är ju givetvis den adressen som är här uppe men hur letar man då fram sin adress? Jo, det är instagram.com/ditt användarnamn. Så mitt användarnamn är ju Sannasrum så då skriver jag instagram.com/sannasrum och då kommer jag in på min.

Så säg då att det skulle vara en kompis till mig, Frida kanske, hon heter uniform och där har vi henne eller en annan kompis, Linnea, Linneaforsell, så, då har hon inga foton att visa för hon är antagligen en, vad heter det, hon är privat eller vad man ska säga.

I alla fall, så den här länken som är här uppe, det är den man använder och sedan då om man vill göra en bild eller om man vill ha en vanlig textlänk eller vad som helst, det gör man som man vill.

Men det här tipset gick ut på att, det var att visa hur du får fram din Instagram-länk. Så jag har ju gjort den här som ska matcha med mina andra färger som jag använder här och som sagt man kan göra en bild eller en textlänk eller vad som helst. Det var det jag skulle visa er idag så får ni ha det så bra. Hej hej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *