Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Så skriver du en bra om-sida!

Så skriver du en bra om-sida!

Om det är någonting som inte får saknas på en blogg så är det en om-sida! För läsare skapar en liten presentation av både bloggen och personen bakom trygghet och en vilja av att veta mer. Att läsa en blogg är ju lite grann som att träffa nya vänner – du får följa med en person i en del av deras liv!

Men att skriva om sig själv är inte alltid helt enkelt. Här kommer fyra snabba tips för att skriva en så bra om-sida som möjligt:

 

Vem är du?

Det första en läsare vill veta är vem som finns där bakom datorskärmen. Namn, ålder och stad kan vara bra att inkludera, och såklart med en bild av dig själv! (inte på favorithusdjuret, hur gulligt det än är!) Vad du gör just nu i livet är också kul att veta. Pluggar, jobbar eller tar det lugnt? Vilka intressen har du?

 

Vad är det för blogg?

När startade du bloggen, hur länge har du bloggat och varför bloggar du? Typiska frågor nyfikna läsare vill få svar på!

 

Vad skriver du om?

Ofta kanske den här punkten går ihop med dina intressen, men ibland inte. Se till att läsaren får veta vad hen kan förvänta sig på förhand, var tydlig.
Finns du någon annan stans? Länka även dessa sidor i din profil så att de snabbt går att hitta.

Var originell!

Regler är till för att brytas – så även dessa. Kanske vill du presentera dig på ett helt annorlunda sätt än vad jag har beskrivit ovan – med flera korta ord, på rim eller som ett recept. Huvudsaken är i alla fall att du känner att din presentation speglar vem du är på ett bra sätt, du vill ju inte lura läsaren!

 

Lycka till med era om-sidor nu!

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.