Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Reklam på bloggen för dig under 18.

Reklam på bloggen för dig under 18.

Vill du ha reklam på bloggen men är under 18 år gammal? Hur gör du för att tjäna pengar på bloggen när du är under arton år?  Vi tipsar dig om hur du kommer runt reglerna.

Reklamnätverk för dig under 18 år

Jag har varit i kontakt med Tradedoubler och Double och fått följande svar:

Tradedoubler

Man kan bli medlem hos Tradedoubler om man är under 18, men då får en förälder registrera sig men man anger sin egen bloggsida. Ett annat alternativ är att man skaffar sig ett skriftlig godkännande från målsman.

Double
Hos Double, så är det ok att bli medlem  om man är under 18, under förutsättning att det är en förälder som registrerar sig. Så även här är det fritt fram alltså, bara att prata med era föräldrar.

Detta innebär alltså att du som är under 18, kan bli medlem hos Tradedoubler och Double.
Blir du medlem hos Tradedoubler eller Double, så be om hjälp av någon förälder, och registera dig med hjälp av honom/henne, sen är det bara att hålla koll när en utbetalning görs, och så kan du säga åt mamma eller pappa att ge dig pengarna.

Det är många som frågar om det här att tjäna pengar på sin blogg om man är under 18 år, då det står på de flesta sidor att man måste vara 18.

Vad gäller för dig under 18 år?

Jag slog slag i saken och kontaktade både Tradedoubler och Double för att få ett svar på vad det verkligen är som gäller.

Så här svarade de:

Tradedoubler:
”Affiliate som är fysisk person måste vara över arton (18) år. Den som är under arton år måste inhämta målsmans tillstånd för att kunna anmäla sig. Målsman måste härvid utföra registreringen hos TradeDoubler och stå som betalningsmottagare.”

Double:
”För den som är under arton år måste målsman ge tillstånd för användning av Double samt stå som kontohavare och betalningsmottagare.”

Din målsman måste godkänna

Detta betyder alltså att du som är under 18, måste fråga dina föräldrar om lov, och be dem registrera sig åt dig.
Om de inte vill ge ut sitt eget kontonummer, så erbjuder ju faktiskt de flesta banker idag möjligheten att direkt på internet skapa ett nytt bankkonto som de sen kan ha enbart för din blogg.

Men, detta innebär att även du som är under 18 kan tjäna en slant på din blogg.

Du kan bli medlem hos Tradedoubler och Double här:

Tradedoubler

Double

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.