Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Problem att byta rad? Använd HTML-läge

Ibland kan man se bloggar där texten går i ett, helt utan nya stycken. Kanske det bara är av lathet eller så kanske det inte har gått att göra nya stycken i blogginlägget? Det kan uppstå problem att göra nya rader igen, men det finns en enkel lösning om det strular – att använda HTML-läget när man skriver och editerar sitt inlägg.

I denna film visar Sanna hur man kan använda HTML-editeraren för att göra radbyten.

Transkribering av filmen:

Hej hörni.
Idag ska jag visa er hur man kan byta rad ifall inte webbläsaren själv vill göra det. Jag vet att i till exempel Safari och Chrome, Google Chrome så går inte alltid detta utan då så klumpar texten ihop sig.

Då kan man skriva sin text här. Jag skriver: Hej jag heter Sanna, och så vill jag byta rad så jag skriver: Jag är 19 år. Så, hade jag, eller jag gör två mellanrum där i mellan menar jag. Hade jag nu använt Google Chrome eller vad heter det, eller Safari så hade det antagligen klumpat ihop sig så när jag hade sparat det så hade det lagt sig så där ändå. Men då kan man göra så att man trycker på ändra redigerare och för mig då så blir det ju två stycken <br> här men det blir det inte för de som har, vad heter det, Chrome eller Safari utan då får man skriva dem själv.

Då skriver man pil åt vänster, br, pil åt höger, pil åt vänster, br och pil åt höger. Då hade man fått två stycken radbyten. Jag brukar tänka för att komma ihåg den här koden så tänker jag br – byt rad, så då är det lätt att komma ihåg. Det är helt enkelt så man gör och det är ganska krångligt att behöva göra detta varje gång så därför så tycker jag att ni ska använda Mozilla Firefox istället, det är mycket bättre. Så får ni ha det så bra. Hej hej.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.