Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Öppna flera bilder som lager i Photoshop

Öppna flera bilder som lager i Photoshop

För att slippa onödigt klippande och klistrande bland dina bilder i Photoshop finns det enkla knep som sparar mängder med tid! Ett av de är att öppna alla dina bilder som lager i ett photoshopdokument istället för att öppna flera dokument och klistra in bilderna en och en. Att ha flera lager med bilder kan vara bra när du till exempel vill ha samma redigering på flera bilder, eller vill animera en bild (här kan du lära dig hur du gör!). Det här tipset fungerar för alla photoshopversioner som är senare än CS4.

 

layers1

  1. I vänstra hörnet finns en ikon det står Br på. Klicka där för att öppna det som kallas Bridge.

 

layers2

2. Väl inne i bridge letar du upp de bilder du vill öppna som lager. Markera alla bilderna genom att klicka på den längst till vänster, hålla in shift-tangenten och klicka på bilden längst till höger.

 

layers3

3. I den övre verktygsmenyn väljer du Tools > Photoshop > Load files into Photoshop layers. Dina valda bilder kommer då att hamna i ditt photoshop i olika lager.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.