Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Om din meny har hoppat ner…

Om din meny har hoppat ner…

Jag tänkte skriva ett nytt inlägg om detta, då jag har kommit på nya orsaker till att det kan blir lite struligt.

Om din meny har hoppat ner, så kan det bero på lite olika saker, men allt egentligen härstammar till samma sak, nämligen att det blir för lite plats breddmässigt för menyn att få plats.

Vad kan man göra då?

Jo, gör så här:

  1. Tänk efter vad du gjorde senaste på bloggen när det hände. Skrev du ett inlägg, la du in något i din kodmall eller liknande?
  2. Om du har lagt in något i din kodmall, så beror det troligtvis på den saken då, testa att ta bort den igen, och se om det funkar igen.
  3. Om det inte är något du har lagt in i din kodmall, utan det är något inlägg som du skrivit som har ställt till det, då kan du felsöka på detta sätt:
  1. Gå in på din egen blogg
  2. Klicka på senaste månaden under arkiv, se om menyn hoppar rätt.
  3. Om den gör det, klicka dig in på månaden innan tills det att du hittar månaden som strular.
  4. När du hittat rätt månad, skall du leta rätt på vilket inlägg det är, klicka då på dina kategorier, en efter en, tills du hittar vilken kategori inlägget finns i.
  5. Nu vet du vilken kategori och vilken månad du ska leta i.
  6. Fortsätt nu att leta i inläggen som finns i den kategorin och i den månaden (kika på datumet) och klicka på permalink, så att du ser endast det inlägget. Nu bör du kunna hitta just det inlägg som ställer till det. Ta bort det, eller testa att skriva om det, för då är det något i det inlägget som gör att menyn hoppar ner.

Jag hoppas att ni förstår lite bättre nu hur man kan ta reda på vad som gör att menyn hoppar ner under inläggen.

Skall se om jag kan lägga in bilder i detta inlägg lite senare med.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.