Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Om din meny har hoppat ner…

Om din meny har hoppat ner…

Jag tänkte skriva ett nytt inlägg om detta, då jag har kommit på nya orsaker till att det kan blir lite struligt.

Om din meny har hoppat ner, så kan det bero på lite olika saker, men allt egentligen härstammar till samma sak, nämligen att det blir för lite plats breddmässigt för menyn att få plats.

Vad kan man göra då?

Jo, gör så här:

 1. Tänk efter vad du gjorde senaste på bloggen när det hände. Skrev du ett inlägg, la du in något i din kodmall eller liknande?
 2. Om du har lagt in något i din kodmall, så beror det troligtvis på den saken då, testa att ta bort den igen, och se om det funkar igen.
 3. Om det inte är något du har lagt in i din kodmall, utan det är något inlägg som du skrivit som har ställt till det, då kan du felsöka på detta sätt:
 1. Gå in på din egen blogg
 2. Klicka på senaste månaden under arkiv, se om menyn hoppar rätt.
 3. Om den gör det, klicka dig in på månaden innan tills det att du hittar månaden som strular.
 4. När du hittat rätt månad, skall du leta rätt på vilket inlägg det är, klicka då på dina kategorier, en efter en, tills du hittar vilken kategori inlägget finns i.
 5. Nu vet du vilken kategori och vilken månad du ska leta i.
 6. Fortsätt nu att leta i inläggen som finns i den kategorin och i den månaden (kika på datumet) och klicka på permalink, så att du ser endast det inlägget. Nu bör du kunna hitta just det inlägg som ställer till det. Ta bort det, eller testa att skriva om det, för då är det något i det inlägget som gör att menyn hoppar ner.

Jag hoppas att ni förstår lite bättre nu hur man kan ta reda på vad som gör att menyn hoppar ner under inläggen.

Skall se om jag kan lägga in bilder i detta inlägg lite senare med.

Grundare av Designa Din Blogg. Drev den här sidan som ett hobbyprojekt under åtta år, numera har jag lämnat över ansvaret för DDB. Är pappa till Ludvig och make till Elin.

Läs mina andra inlägg

94 comments

 1. SvaraRebecca

  Hej,
  Min meny har lagt sig under alla inlägg längst ner på bloggen, och jag kommer inte ihåg vad jag gjorde i kodmallen för att den skulle ha gjort det. Kan du hjälpa mig?
  Tack för en superbra blogg!!!

  1. SvaraMindy

   min gjorde också det och då gick jag in här:

   gjorde exakt det somstod (hade -110) och nu är den tillbaka 😀

  1. Svaracuong le

   ja, det kan faktiskt bero på det! jag gjorde ett inlägg med väldigt många radbyten precis… tack för tipset och hjälpen för att du skrev det här!

 2. SvaraAnna

  Jag la in högerklicksskydd i min blogg, men då hamnade menyn längst ner på bloggen så jag tog bort det igen, Men menyn ligger fortfarande kvar underst :S vad ska man göra för att få upp menyn igen?

 3. Svaralinnea

  jag har ett tips!! men detta kräver att ni börjar om från början med bloggen om man säger så…

  Ändra tema på bloggen och försök sedan igen.. alltså ett färdigt tema.

 4. SvaraMoa Walle'

  Hej,
  Min meny har lagt sig under alla inlägg längst ner på bloggen, och jag kommer inte ihåg vad jag gjorde i kodmallen för att den skulle ha gjort det. Kan du hjälpa mig?

 5. SvaraEvelina

  jag lade in ett streck under rubriken och/eller flytta upp datum och tid under rubriken och det var nån gång då som menyn hoppade ner.. Vet inte vad jag ska ändra eller flytta på riktigt.. hjälp! ;O

 6. Svaramagdalena

  när jag skriver ett inlägg flyttar sej menyn ner under inlägget, har försökt att göra bloggen bredare men det hjälpte inte, va kan ja göra??

 7. SvaraCeline

  Hej! Tack för tipset, behövde det för ett tag sen! Men, vet du hur man gör för att få menyn brevid headern istället för inläggen? Jag har försökt på en massa olika sätt men det funkar inte! Tack på förhand!=)

 8. Svaraannis

  TACK TACK TACK TACK TACK!
  gud , jag var nästan på väg att ta bort min blogg för att ingenting funkade.. För menyn hamnade under hella tiden , testade en ny design , men det hände inget! Gud tack så jätte mycket! 😀

 9. SvaraMELINAGARCIA.BLOGG.SE

  På framsidan är menyn precis som den ska. Men när jag hamnar i arkivet och kategorierna så har menyn hoppat ut lite till bakgrundsbilden. Hur gör jag för att ändra det?

 10. Svaramimmi

  hej  när min meny hoppade ner så var det för att jag ändrade bredden så den blev bredare men om jag tar bort bredden å kodmallen så blir den ju lite igen
  tack för hjälpen 

 11. SvaraRasmus

  jag har tyvär samma problem som dom andra fast jag kan inte så mycket om blogginställningar kan du hjälpa mig ?

 12. SvaraAlice

  Alltså åh! Detta funkar inte, den är fel på varenda ”månad”!
  Vet inte vad jag ska göra. DEn hoppade ner igår när jag skrev ett inlägg.. Hjälp mig 🙁 

  1. SvaraJulia

   Jag hade samma problem som du, nästan!
   Men om du vet vilket inlägg du skrev så kan du 
   kolla om du har någon lång mening.
   Prova att förkorta meningen eller att bara lägga meningen
   på två rader… 
   Det funkade för mig iaf!

 13. SvaraSanna Jönsson

  När jag ändrar storlek på bloggen till större så hoppar den ner.. Någon som vet hur man kan göra så att den bara flyttas åt sidan, så man kan göra inläggen bredare och menyn stannar??

  1. SvaraSofie

   Du måste ändra storlek på menyn då med, gå in på inlägget ”Ändra storlek på din blogg” här på designadinblogg.se så ser du hur man gör! 🙂

 14. SvaraMelina

  Sök rutan och länkarna i menyn har hoppat upp på rubrikerna (dvs Senaste inläggen, Arkiv osv.). Hur gör jag? Jag återställde bara kodmallen.

 15. SvaraJennifer

  Nu har jag hittat felet till att min meny hamnade nederst i bloggen. Jag hade lagt in en signatur i slutet på inläggen.. Hur ska jag nu göra för att det inte ska bli så när jag lägger in signaturen?

 16. Svaraulrica

  Hej! Tack vara denna blogg har jag lyckatsngöra en egen design =) Är väldigt glad för att jag lärt mig förstå koder lite bättre. Är i stort sett färdig med min blogg nu och jättenöjd med resultatet. Det är bara ett problem- jag gjorde bloggen bredare eftersom jag tycker det är finare och jag vill ha stora bilder. På framsidan blev det precis som jag ville ha det men upptäckte senare att det inte blev samma resultat på kategorisidan och arkivsidan- där har menyn hoppat ner och inläggen är jättebreda. Hur gör man? Har för mig att man ändrade bredden i stilmallen annars har jag lärt mig att man måste ändra i alla dyra kodmallar…. Hoppas att du kan hjälpa mig Lari…eller någon annan som vet. Tack på förhand =)

 17. SvaraSaga

  Hej 🙂
  När jag ändrade min profilbild till en större så behövde jag förstora menyn. När jag gjorde detta så hoppade menyn ned. Om jag ändrar :”width: 200px;”till ”width: 150” så hoppar menyn upp igen. Men jag vill ju ha stor profilbild och så och inte ta bort något. Hur ska jag få upp headern? 

  Tack för en jättebra hemsida!

 18. SvaraAurelia

  Hej! Nu är det så att jag har råkat fixa lite med kodmallen. När man trycker på kommentera så flyttas min meny längst ner och det blir hel konstigt. Hjälp, hur ska jag göra? Tacksam för svar.

 19. SvaraYasemin

  Hej!
  Jag ville ha min meny på vänster sida och det lyckades jag med MEN menyn hoppade ner! Jag vet inte vad jag ska göra för att få upp den igen, har testat allt!
  SNÄLLA HJÄLP MIG!

 20. SvaraMathilda

  Hejhej. Jag vet inte varför riktigt min meny har hoppat ner, det var när jag ändrade bredden på min blogg men nu när jag återställer den så fungerar det fortfarande inte. Vore oerhört snällt för svar. Mvh Mathilda

 21. Svaranatascha

  jag får paniiik! jag skulle sätta in en ”gilla” knapp på min blogg och då blev det helt fel så jag tog bort den igen och sen hade menyn hoppat ner under dom 2 senaste inläggen och vägrar flytta tillbaka. Jag vågar inte¨göra mer för kommer bara göra det värre. hjääääälp!! ;O

 22. SvaraMoa

  HEJ! Min meny låg först bara längst ner, men nu, efter att ha provat detta, ligger det liksom underst som ett extra inlägg. Och jag vet inte hur jag ska få upp den vanligt igen :/ HJÄLP!

 23. SvaraEmilia

  Min meny och min header ligger både där det ska och längst ner i hela bloggen, 
  det har gjort det aslänge och jag vet inte hur jag ska fixa det … 
  HJÄLP !

 24. SvaraEvelina

  Hej!
  För mig lägger sig menyn längst ned på startsidan, alltså när man kommer in på bloggen. Men om man trycker på ett specifikt inlägg eller så så hoppar den tillbaka. Hur ska jag göra då? Någon som vet? :/ Har lite smått panik!

  1. SvaraMalin

   Jag kmr inte ihhåg va det var  jag gjorde, och det e så störigt att de blir så, jag tror att jag måste starta om hela min blogg, för att kunna fixa dom sakerna som har blivit fel! 🙁

 25. SvaraMaria

  Min meny han lagt sig längst ner och vad jag än gör vill den inte komma upp. Jag har ändrat bredden på bloggen, och försökt lägga upp den bredvid headern, men det fungerar inte. Hur ska jag göra?

 26. Svarazeinab

  Min har ramlat längst ner  på grund av min signatur ;(((( 
  hur ska jag göra? 
  HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP

 27. SvaraAnnica

  Hej! Min meny hoppar ner varje gång jag ska skriva ett inlägg. Jag provar att skriva ett och när jag förhandsgranskar har halva menyn lagt sig på nedre delen av sidan. Jag har provat att återställa kodmallen och gjort allt från början. Vad kan jag göra? Vill så gärna sätta igång med min blogg nu och börja skriva!! Tack på förhand / Annica

 28. SvaraLINA

  Hey! Det är en sak som jag vill ha hjälp med.. Gärna så fort som möjligt, och det är att om man kollar på arkiven så ska det ju finnas ett ’Tidigare inlägg’ längst ner på sidan, det finns det inte på min blogg! Så man kan bara se några dagar under hela det arkivet, vad finns det att göra?
  Tack på förhand! (svara gärna i mail eller lämna en kommentar)

 29. SvaraLinnea Isabelle

  Just nu är jag såhäääääääär arg! 
  Håller på att fixa min kusins blogg och ny har hela sidmenyn hoppat längst ner. Jag fattade inte vad jag gjorde när den gjorde det och jag har inte en aning om vart jag ska ändra!! Får paniiiik!

 30. SvaraKatrin

  min meny har hamnat under alla inlägg och inläggen har centreras, fattar inte vad som hänt för jag har inte ändrat något!! HELP ME!!

 31. SvaraNathy DeMecho

  Min meny har hamnat längst ned på sidan, och där menyn ska vara ligger nu 3 av mina blogginlägg.. Fattar noll. Hjälp tack!

 32. Svaraclara

  jag ändrade bredden på min blogg (bredare) Och då hoppade den ner? då kan det ju inte vara pga att den inte får plats?

  hjälp tack!

 33. SvaraTeresa

  alts¨det är för att jag lagat inn en kod, men jag måste ha den där.. så hur ska jag göra för att få upp den utan att ta bort dendär koden jag lagat inn? kram

 34. SvaraSandy

  Hej, kan du snälla ta en titt på min blogg, har försökt  göra allt men allt har hamnat huller om buller pga något? Kan verkligen inte sånt här så all hjälp skulle uppskattas! 🙂

 35. SvaraRebecca

  Det kan också vara att man har skrivit något annat efter ”float:” under content- rubriken, istället för right/left. Så var det för mig iaf :p

 36. SvaraHanna

  Jag hade det här problemet men sen lyckades jag fixa det. Idag tog jag bort två andra bloggar som jag har haft för att testa göra om stil- och kodmallen i innan jag ändrat på riktiga bloggen. Tänkte inte på att bilden till min header var sparad på en av dom bloggarna så den försvann men det gick ju att ordna.. Däremot har menyn hoppat ner igen och jag vet inte varför, bloggen är tillräckligt bred och jag har inte lagt in/tagit bort någonting… Hjälp..?

 37. SvaraK A J S A

  Åh, vad ska jag göra? Min meny ligger där under och jag minns inte vad jag la i kodmallen senast, fast jag tror ändå inte det beror på det.. Någon som är villig att hjälpa mig?

 38. Svaraalmeh

  ÅÅÅÅHHHH!
  Jag har gjort om min blogg lite, lagt in header och bakgrund osv.. men nu vill ingenting funka, jag kan inte byta textstil och min meny har flyttat upp sig till headern, vaaaad ska jag göra?!!?

 39. SvaraOLGA

  Det är på start sidan det traslar sig för mig inte någon annan stans? vad kan de vara för fel ?

 40. Svaravilma

  alltså för mig är det så att den var uppe tills jag gjorde ett inlägg, då försvann den. jag undrar hur man gör bloggen bredare :)?

 41. SvaraIsabelle

  Om jag vill ha min meny att sitta i samma höjd som med första inlägget, hur gör jag då? Vilken kod ska jag ändra på då? 🙂 Tacksam för svar!

 42. SvaraAmanda

  Min meny hoppar både upp och ner, lite som den vill. Har för tillfället en ”margin-top” på över 1700px, och det brukar ju vara lite väl mycket. Det spelar ingen roll vilket värde jag ändrar till, den ändras lite hur som helst i alla fall. Både ut från bloggen och upp/ner. Har märkt att det alltid händer då jag har skrivit ett nytt inlägg, men även då jag ändrar på någon text som finns i själva menyn. Har kollat igenom allt i både stilmallen och kodmallen, google och andra bloggar, men känner mig helt förvirrad. Har du någon aning om vad det kan bero på? Går det att potionera menyn? Tack för ev. svar

 43. Svaraevelina

  Min meny hoppar ner vid varje nytt inlägg. Har verkligen gjort allt, minskat bredden på content, ökat på wrapper och ändrat i side men efter varje gång jag lyckas få rätt menyn och ska testa om den åker ner igen genom att publicera ett inlägg så hoppar den ner! Så irriterande att inte veta vad jag gjort fel, snäälla hjälp mig! Måste jag skriva om hela stilmallen?

 44. Svaramilae ♡

  För mig hjälper inget! Jag gör min nya design på min testblogg,  men det är samma och jag klistrar i stilmallen på min riktiga blolgg, designen ska vara klar IDAG. OMG! 😮 🙁

 45. SvaraEllen

  Hej min meny har hoppat ner. gå in på min blogg och titta! jag kan flytta upp den men sen när jag skriver ett inlägg så hoppar den ner igen! SNÄLLA! kan nån hjälpa mig!!! 🙁

 46. Svarapaulina

  Hej, jag har testat det som står i ”Flytta upp menyn” men det funkar ändå inte. Temat jag har är ett sånt där ”default-tema” som redan fanns, och menyn ligger under inläggen redan från början.. Jag vet inte hur jag ska göra för att få upp menyn! Hjälp mig?

  Bloggen jag har problem med är

 47. SvaraJulia

  Det var pga kodmallen, men jag vill ha de så som jag ändrade det till…hur gör jag då för att inte menyn ska hoppa ner? 🙂

 48. SvaraLillaMy

  Får ingen ordning på det alls 🙁 
  Har nu testat att bygga en blogg på sidan av med och flytta över alla koder å grejer. Men ändå vill det inte bli rätt.. Kan du hjälpa mig på något sätt tro? Pls!

  1. SvaraStrangerz

   Exakt vad är det som är problemet? Din ”meny” är på sidan där till höger och inte längst ner. Förstår inte vad som är problemet då?

 49. Svaraida

  Tack så jättemycket för ett jättebra inlägg, och en skitbra sida överhuvudtaget!
  Känner man för att piffa upp designen är det bara att gå in och titta efter tips här! Så fortsätt göra det toppenjobb du redan gör! XD

 50. SvaraFelicia

  Hejsan! Jag har suttit verkligen hela kvällen och försökt få reda på min stilmall eftersom min meny har hoppat ner på något vis när jag trixade med att lägga in reklamannonser.
  Sedan var menyn under alla inlägg och jag har verkligen provat allting men det funkar verkligen inte, skulle verkligen uppskatta hjälp!

  1. SvaraStrangerz

   Det verkar som att det fattas en

   </div>

   för content. Prova att lägga in en precis innan ”side” börjar.

 51. SvaraELINS BLOGG - Vackra ord av kärlek.

  Hjälp någon?

  I internet explorer sen min blogg https://eelin.se jätteknasig ut, där har menyn hoppat ner och jag har gjort allt som står ovan men hittar inget knas för det är sjävla ”startsidan” det ser knasigt ut på ingen annanstans :S men i övriga webbläsare ser den ut precis som den ska :S

 52. SvaraSara

  Hej Lari! Jag är nu en väldigt glad tjej som bara vill säga TACK för att du har den här bloggen!!! Jag hade panik för att min meny hade hoppat ner och hela designen var förstörd, jag var nära på att ta bort hela blogen och skapa en ny. Men jag hittade det här inlägget och testade och jag blev ÖVERLYCKLIG när menyn hoppade rätt igen. STORT TACK till dig!!!

 53. SvaraJohanna

  Hallå! När man får in på min forumsida ser allt jättekonstigt ut. Har vart så sen jag startade bloggen. Hur ska jag göra för att det ska se ut som allt annat????

 54. SvaraEmma

  Snälla hjälp jag förstår inte hur man gör!!:( snälla kan du lägga upp ett videoinlägg eller förklara lite nogrannare!

 55. SvaraAmanda

  Det fungerar inte för mig, jag har provat att byta tema och att nollställa kodmallen och börja om från början, ändrat bredd och allting men det händer ingenting. Jag skulle verkligen behöva hjälp!

 56. SvaraLouise

  Jag har nu problemet att menyn har hoppat upp och inte ned. Har suttit som en tok för att försöka förstå vilken kod som orsakar detta men har inte lyckats klura ut det 🙁
  Vore otroligt tacksam för hjälp!

  Bloggen finns här:

 57. SvaraErika

  Tjo 🙂 Jätte bra blogg 🙂 har hjälpt mej mycket 🙂 Du borde nästan få medalj för att du hjälper så många 🙂 Nu undrar jag om någon skulle kunna hjälpa mej.
  När man klickar på kommentera så kommer man till sidan där man kan kommentera, men det är de att det ser inte bra ut, Menyn är långt ner och på fel sida, min profil finns inte med. Hur gör jag? 🙂

 58. SvaraLouisa

  Asså det funkar nt 🙁 min design måste bli klaridag :((
  SNÄLLA, KAN NGN HJÄLPA MIG NUUU???!!

 59. SvaraLouisa

  DEN MÅSTE VARA KLAR IDAG 🙁
  Menyn har hoppat ner:(
  VAD SKA JAG GÖRA??!??!?!??!?? 🙁
  Den som hjälper mig är bara bäst <333

 60. Svarajosh hutcherson - fakta

  min meny far ner efter varje inlägg jag gör, så jag måste flytta upp den hela tiden. vad kan felet vara?

 61. SvaraDanielle

  Jag har haft jättemycket problem med att menyn lägger sig längst ner, men nu har jag löst det. Efter att ha provat med att ändra alla bredder på olika sätt insåg jag att det inte var problemet. Jag lade helt enkelt till ”float: left” under #side, och såg till att det stod ”float: right” på #content, och äntligen funkade det! Lovar inte att det funkar för alla, men det funkade för mig! (Går ju såklart att ha tvärtom efter float också, beroende på vad man vill ha.)

 62. SvaraAnne

  Hej! Jag ändrade något i kodmallarna igår, som fick menyn att hoppa ner. Men igår så funkade det hur bra som helst, men när jag sedan tittade på min blogg idag igen så hade den hoppat ner ? o3o

 63. SvaraAnnika

  Tack! Jag hittade inlägget, det var pga att jag hade minskat texten på en mening i ett inlägg. Nu är menyn på rätt plats igen 🙂

 64. SvaraAnna

  Hej om man råkat radera något på stillmallen på blogg.se och menyn hoppat ner vad gör man då?? jätte ledsen för detta hänt snälla hjälp…. :/

 65. SvaraMaja

  Min meny hoppar ner under inläggen och jag vet inte vad jag ska göra? För jag vill inte förminska #content eller #wrapper något (helst). För jag vill ha det som det är just nu fast med menyn på rätt ställe om du förstår vad jag menar? Det skulle betyda jättemycket om jag kan få något svar så jag kan fixa till det här! 🙂

 66. SvaraSigrid

  *detta är min test-design-blogg*

  Jag har testat ALLT vad som bör vara lösningar på problem där menyn hoppar ner under inläggen men ingenting funkar överhuvudtaget – SNÄLLA hjälp mig….

  1. SvaraSanna Preifelt

   Du har float: right; på både side & content, prova att lägga left på ett av dem så tror jag det löser sig.

 67. SvaraJanie

  Hej! Min blogg är asfin och asbra och allt fungerar, förutom en sak.
  När jag är inne på arkivsidan och inäggssidan så överlappar min meny allt annat, men det gör den inte på startsidan. Har försökt kolla igenom koderna men dom är i stort sett likadana. Vad kan detta bero på och vad kan man göra åt det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *