Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Om bara 3 inlägg visas under ”Senaste inläggen” i menyn

Så den gamla syntaxen ser ofta ut såhär:

 {% for entry in entries[:20] %}

Men den ska se ut såhär:

 {% for entry in blog.entries[:20] %}

Transkribering av filmen:

Visas bara 3 inlägg i menyn under ”Senaste Inlägg”?

Hej!
På senaste har vi fått in ganska mycket frågor angående det här med att det bara visas tre stycken inlägg i menyn. Alltså när man har installerat en av våra gratisdesigner och fixat till framsidan så att det finns mer än tre inlägg där, så ligger det ändå bara tre stycken inlägg här, under senaste inlägg och det är det jag hade tänkt visa er idag, hur man gör det. Alltså hur man fixar det.

Detta behöver man göra på alla sidor där man har Senaste Inläggen, så om du vet med dig att du har det på Startsidan, Inläggssidan, Kategorisidan och Arkivsidan så gör du det på alla. Har du inte det på alla sidor, nej då behöver du inte göra det på alla sidor, då gör du det bara på de sidor du har det på.

Så vi kan börja med startsidan helt enkelt. Som ni ser så har jag zoomat in ganska mycket, så jag får be om ursäkt om jag skrollar mycket upp och ner, det är lite jobbigt när man har det så här inzoomat. I vilket fall, vi ska bläddra ner till Senaste Inläggen som vi har här. Vet du med dig att du har döpt om det till typ Recent Entries eller Senaste Nytt eller något sådant, då är det ner dit du scrollar. Då har vi här for entry in entries och precis som med hur många inlägg det visas på framsidan så har blogg.se ändrat sin syntax där så det vi gör det är helt enkelt att vi skriver for entry in blog.entries istället och sedan så väljer man hur många inlägg som ska skrivas med hjälp av de här siffrorna.

Sen är det bara att trycka på spara och göra samma sak på de andra sidorna som man också har det här på. Så om vi bläddrar ner här på Inläggssidan, för jag tror att det ska finnas på Inläggssidan också på den här designen. Nej, det gjorde det inte. Då kan vi gå till Kategorisidan och så bläddrar vi ner där. Då ska vi se, ursäkta min scroll, det är sjukt jobbigt när man har det så här inzoomat. Då har vi det här, div class, navheader, senaste inläggen och då är det alltså for entry in entries men istället skriver vi for entry in blog.entries och så sparar vi och gör samma sak på arkivsidan också. Det är alltså så man löser detta. Det var allting som vi hade att visa er idag så får vi hoppas att ni har en fortsatt trevlig dag och att tipset hjälpte er. Har ni några ytterligare frågor så är det bara att ställa dem i det här inlägget eller i ett annat inlägg. Ha det så gott, hej hej.

 

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.