Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Marginaljustera din text

Marginaljustera din text

För att få din inläggstext marginaljusterad vilket innebär att texten får en jämn och rak höger- och vänstermarginal, som du kan se här ovan, så behöver du klistra in denna kod i stilmallen efter för .entrybody{

text-align: justify;

Så det ser ut exempelvis så här

.entrybody {
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: .7em;
font-weight: normal;
color: #4b4b4b;
text-align: justify;
padding: 0px 15px 10px 15px;
background: #FFFFFF;
margin: 0px 0px 0px 0px
} 

23 år med en kandidatexamen i företagsekonomi och arbetar som ekonomiansvarig på ett företag. Sedan 2010 är jag även egen företagare inom webbdesign och foto som jag sysslar med på fritiden. För tillfället läser jag en webbdesign kurs på 15 hp för att fördjupa mig ännu mer inom området.

Läs mina andra inlägg

5 comments

 1. SvaraJenny

  Hej!
  Försöker marginaljustera texten på mina inlägg men jag får inte till det. Hittar inte stycket som ser ut som på din bild, tycker det ser helt annorlunda ut och när jag klistrar in koden blir det ingen ändring.
  Har försökt ändra massa saker i min design men tycker kodmallarna/stilmallarna ser aldrig ut som på era bilder så hittar aldrig rätt. Hur ska jag göra för att få rätt på det?

   1. Sanna Preifelt

    Ja, din mall är lite annorlunda mot den Camilla har skrivit om. Dock ser jag att du centrerar din text = då kommer det inte funka. Men om du skriver som vanligt med vänsterställd text och sedan skriver detta längst ner i din stilmall så kanske det fungerar 🙂

    #content .post { 
    text-align: justify; }
 2. SvaraSofia Lodén

  Hej! Jag får inte till att få min text ut i kanten på min blogg. Jag försöker och försöker, men ingenting verkar fungera.. Hur ska jag göra?

  adventurepants.blogg.se

  /Sofia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *