Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Ljusa upp dina bilder i Photoshop

Transkribering av filmen:

Ljusa upp dina bilder i Photoshop

Hej hörni!

Jag tänkte visa hur jag har börjat redigera mina bilder så att de blir väldigt ljusa eller vad man ska säga. Här ser ni en bild som jag redigerat och här ser ni originalet. Jag tycker att det blir väldigt fint när man gör dem så här ljusa för då, det är lite fusk det här med bländare och sådant här för jag har inte så många objektiv som har stor bländare heter det va? Jag kan inte det där så mycket.

I alla fall, då tänkte jag visa er hur jag har gjort detta då, så vi tar det på bakgrunden. Då lägger jag först på en action som heter Retro Feeling Sun Exposure. Den kan man ladda ner på deviantart.com och hur man använder actions och sånt har jag ett annat tips om så det kan ni kolla in där. Så jag använder den men då tycker jag liksom att den blir för mörk eller vad man ska säga. Så då går jag in på Image eller Bild och Adjustments eller Justeringar på svenska och Curves eller Kurvor. Sen drar jag lite här uppe. Bara lite. Sen så drar jag lite här nere. Också bara lite. Man kan prova sig fram själv.

Tada! Där har vi en nice bild från vad det var innan. Kan se här. Så och så. Jag tycker att det blir mycket finare. Passar mycket bättre till min design på min blogg i och med att den är ganska ljus och sådär. Det var det jag hade tänkt visa er idag så får ni ha det så bra. Hejdå.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.