Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Läs in penslar i Photoshop

Transkribering av film:

Läs in penslar i Photoshop

Hej.
Idag hade jag tänkt att jag skulle visa er hur man läser in penslar i Photoshop. Så till att börja med så behöver man ladda ner en pensel och jag brukar ju ladda ner alla min penslar från deviantart.com, jag lägger länken här nedanför så att ni har den i fall ni känner för att ladda ner någonting där.

Så nu ska jag alltså bara in och ladda ner en pensel som jag ska läsa in i Photoshop, …(hör inte vad Sanna säger här) Photoshoppenslar och så ska vi se om vi kan hitta någonting nice kanske. Jag kan säga att mycket på den här sidan, deviantart.com, är skit men det finns också jäkligt mycket grejer som är väldigt nice. Så, då ska vi se, jag var lite sugen på de här. De är väldigt random men det kan vara kul att ha liksom så att jag tror vi kör på det och då har vi här download file. Det ligger alltid på den här högersidan när man ska ladda ner så vi gör som så att vi trycker download file. Det brukar absolut inte vara några problem att ladda ner härifrån. Det är helt gratis och jag har aldrig varit med om att det skulle vara något skumt och datorn brukar ju alltid, vad heter det, varna ifall det skulle vara så.

Det jag gjorde då det var att jag tyckte på dem för att få upp den här i finder har man PC eller så går man bara in och letar upp filen i hämtade filer, unzippar den alltså kommer in i den, tycker på den och här då, den filen som slutar på .abr, det är själva pensel-filen. Så den kan du ju lägga, jag kan tycka att det är smartast att man har ett, en egen vad heter det, mapp för alla penslar. Nu har inte jag det själv, men jag hittar den ändå.

Så när vi nu ska läsa in den så gör vi som så att vi går in i Photoshop och så väljer vi pensel-verktyget, brush tool, och då får jag ju direkt upp min pensel här. Men nu så har jag ju alla de här basic penslarna här som är jäkligt tråkiga men för att få in de här nya penslarna så tycker jag på den här lilla pilen här uppe och trycker på replace brushes. Det är om jag alltså vill att de nya penslarna ska komma in och att de här ska försvinna. Är det som så att jag vill att de här ska ligga kvar, då kan jag trycka på load brushes istället så det är, beror helt på vad man vill göra. Men jag vill ta replace brushes i alla fall och sen så letar jag upp penseln då som jag laddade ner. Nähä. L någonting heter den, där var den så, och då kommer den upp här helt enkelt och då är det bara att använda penseln.

Jag visade i ett annat hur man organiserar och kategoriserar sina penslar för att hålla bättre koll på dem för att slippa ha 500-tusen sådana här abr-filer på sin dator. Men det visar jag som sagt i ett annat tips så det får ni jättegärna kolla på, det är faktiskt riktigt smart att ha det kategoriserat för sig själv och det var det jag skulle visa er idag. Så ni får ha det så bra. Hej hej.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.