Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Länkar med övergång (fade in, fade out)

Lägg i stilmallen under de styckena som har a:hover i sig:

-o-transition: all 0.7s ease-out 0s;
-webkit-transition: all 0.7s ease-out 0s;
-moz-transition: all 0.7s ease-out 0s;

 

Om du inte hittar dessa stycken kan du trycka på ctrl+f (PC)/cmd+f (MAC) och söka på hover i rutan som dyker upp. Då hittar du dem garanterat.

Från filmen:

Länkar med övergång (fade in, fade out)

Hej hörni.

Idag så ska jag visa er hur jag har gjort så att mina länkar liksom, så här fadas lite ( fade out ). Nu är det lite dålig internetuppkoppling här så, men man kan se här lite till exempel så fadas den och lite sådär, alltså att det blir som en övergång nästan. Det är alltså det jag ska visa idag och det är superlätt.

Ni ser det här lilla stycket som ligger nedanför i den lilla boxen. Ta det stycket och klistra helt enkelt in det under dem, vad heter det, de styckena i stilmallen som då styr era länkar. Så vill man ha det på alla så lägger man den på den översta som bara heter a och sen så står det color och typ så här, den ligger nästan högst upp brukar den göra.

Vill man ha den i sin drop-down då lägger man den i sin drop-down, som jag har gjort här som ni ser. Då lägger man den helt enkelt under li hover för då, det är liksom att när man drar musen över. Så ta bara den koden, klistra in den lite här och var, prova dig fram vad du tror blir bra liksom. Vart du vill ha den här länk-koden då eller vad man ska säga. Med länk-koderna då så är det alla de som heter, vad heter det, någonting med hover. Man kan göra så att man tycker command-f och så får man upp en liten ruta här nere och så skriver man bara hover och så letar man upp alla dem helt enkelt liksom och klistrar in där under beroende på om man vill ha det på alla då.

Det var det jag hade tänkt visa er idag så får jag hoppas att ni har en trevlig söndagskväll. Ha det så bra. Hej hej.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.