Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Ladda upp filer – Svenska sidor

Ladda upp filer – Svenska sidor

Att ladda upp filer kan vara lite knepigt, speciellt om det är stora filer, eller bilder som är av en viss storlek som inte går att ladda upp på t ex blogg.se. Jag tänkte jag skulle göra en lista på svenska sidor där man kan ladda upp filer och bilder.

Det finns mängder av sidor runt om i världen där man kan ladda upp filer, men jag tycker att svenska sidor känns lite bättre att lyfta fram.

Om du vet fler svenska sidor där man kan ladda upp filer, så skriv en kommentar så lägger jag in den i listan.

Man skall dock tänka på att det kan vara så att bilderna försvinner efter ett tag, men de seriösa sidorna låter allt ligga kvar. Ni får testa lite och se vilken sida ni gillar bäst.

Hoppas att det kan hjälpa er lite när det kommer till att ladda upp filer och bilder.

Grundare av Designa Din Blogg. Drev den här sidan som ett hobbyprojekt under åtta år, numera har jag lämnat över ansvaret för DDB. Är pappa till Ludvig och make till Elin.

Läs mina andra inlägg

34 comments

 1. SvaraEmelie B

  Gjorde nyss en ny blogg men när jag skulle kolla på den så får jag upp ett meddelande med texten ”403 Forbidden”. Hur gör jag för att fixa det? Har inte ändrat något i kodmall eller stilmall.

 2. SvaraHanna

  Hej! Jag har ett litet problem med min blogg design, och jag hoppas du kan hjälpa mig och svara på detta. 

  Jag har en mac dator och använder Safari (internet sak, hehe) och har där fixat min bloggdesign och sådant. Allt ser ut precis som det ska, och när man använder FireFox så ser det också ut som det ska. Men här kommer nu problemet. När jag är på en PC dator, eller använder Google Crome, så ser min design helt förstörd ut! Finns det något enkelt sätt man kan fixa det på, eller måste jag göra om allt från början, och använda Google Crome t.ex? Och en lustig sak är också, att mina vänner har också en mac dator, och dom använder firefox/safari, och när man kollar på deras bloggar på en PC dator t.ex. Så ser dom ut som dom ska. Så jag fattar inte varför just min ser förstörd ut?

  Hoppas du förstår hur jag menar, och att du kan svara på detta och hjälpa mig. Tack på förhand.

  1. SvaraA

   Det kan bero mycket på versionerna på webbläsarna.

   Kika här där Lari har visat lite tips hur man bör göra för att det ska se likadant ut i alla läsare;

 3. SvaraAlice den BALLA!

  Hejhej! Jag undrar bara hur man ändrar bredden på menyn. Jag vill verkligen veta, så kan inte nån som vet bara svara via denna kommentaren? Tack isf! 😀

 4. SvaraSofie

  Jag håller på och fixar min design med hjälp av din sidda just nu, helt plötsligt hoppade menyn ner och är längst ner på sidan. Vet inte vad jag gjorde för att det blev så. Hur ändrar men det? 🙂

  1. SvaraiAlexRi

   Förmodligen har du ändrat bredden på menyn. Blir den för bred hoppar den ner eftersom den vill ha plats då du gjort den större och det får den inte då bredvid själva blogginnehållet.

   Det är bara att ändra tillbaka bredden på samma sätt som jag skrev till Alice.

  1. SvaraiAlexRi

   Lari har skrivit ett inlägg om hur man för över sin blogg till WordPress och i samma veva ställdes samma fråga. Vänligen använd sökfunktionen.

 5. SvaraNicolina

  Hur får man tillbaka inläggen till framsidan? Nu är det bara vitt på framsidan där inläggen skulle varit. Men om man trycker på arkiv och kategorier så kommer inläggen upp.

 6. SvaraMaria

  Jag har samma problem som Nicolina, min inlägg på framsidan är borta. Men det går att få fram inläggen genom arkiv. Jag kommer inte ihåg vad jag gjort för ändring, det är massor och jag granskar alltid. Kan någon hjälpa mig?

  1. SvaraFelicia

   Jag misstänker också att det är pga. blogg.se som vi alla har problem med att få upp inläggen på framsidan. 🙁

 7. SvaraLina Gustafsson

  Hej, jag kan inte publicera mina inlägg jag skriver, det står ”500 Internal Server Error”  och jag vet inte hur jag ska göra för att det ska funka.. Snälla hjälp! 

 8. SvaraLolita

  HJÄLP SNÄLLA VEM SOM HELST SNÄLLA KOLLA PÅ MIN BLOGG HJÄLLLLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

 9. SvaraiAlexRi

  Nu tar vi och lugnar ner oss lite. Allt kommer att ordna sig. Som det verkar nu är det BloggEsse som har serverstrul. Allt återgår nog till det normala snart. Så andas djupt, räkna till tio, ät en apelsin, så ska ni se att det snart är igång igen.

 10. SvaraLolita

  asså min blogg betyder halva livet för mig, jag vet hur upptagna alla är men snälla ha ett hjärta? hjälp mig

  1. SvaraiAlexRi

   Eftersom problemet verkar ligga hos BloggEsse så kan inte vi göra något åt det. Det är bara att avvakta alt. ta kontakt med BloggEsse och fråga hur lång tid det tar.

 11. SvaraTasha

  ÅÅÅÅHHH GUUUUD JAG DÖÖÖÖR
  MIN BLOGGG!
  ÅÅHH HERRREEEEGUUUUUD.
  KAN INTE ANDAS.
  ÅÅHÅÅHHHH GUUUUUUDDDD!
  HAR SKICKAT TUSEN MAIL TILL KUNDSERVIIIICEEEE- JAG DÖÖÖÖÖRRRR!

  okej. kanske inte. men det börjar bli jobbigt.

 12. SvaraT O M I K O

  JAAAAAAAAAAAAA, man tackar! 😀
  Har letat i typ 5,123,981 år efter en sida som typ flippad eftersom fuskbugg ligger nere xD

 13. SvaraFelicia

  Hej en lite fråga. Har en blogg på blogg.se. Men den är väldigt ”smal” så när jag laddar upp bilder kan jag bara använda 500 på brädd för annars ”går det över kanterna”. Skulle vilja få bredare blogg så jag helst nu kan använda bredd6 600. Och om det går, kan man då ändra så att alla bilder jag laggt upp ändras automatiskt till storlek 600.
  Tacksam för svar, för jag är så trött på att ha minimala bilder på bloggen. Maila gärna svar tillbaka.
  Kram Felicia! 🙂

 14. SvaraLouise

  Hejsan!
  Den enda sidan jag lyckas använda för att ha en stor bild som bakgrund på bloggen är https://laddauppbilder.se men problemet där är att bilderna tas bort efter ett tag.
  Har provat alla det andra men när jag klistrat in länken finns ändå inge bild, någon som vet vad jag kan göra för fel?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *