Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Ladda upp en bild på din blogg (blogg.se)

Ladda upp en bild på din blogg (blogg.se)

Bilduppladdningen på nya blogg.se har förbättrats enormt mycket, och nu kan man ladda upp många bilder på en och samma gång och maximal bildstorlek är 8Mb. Dock är det fortfarande så att du kan ha bilder som är maximalt 1000px breda.

Det finns olika vägar man kan gå för att ladda upp en ny bild, antingen så laddar du upp en bild genom att klicka på Skriv nytt inlägg, eller så går du vägen som jag tänker visa, via arkivet.

Om du skall ladda upp en header, så gör du på detta viset för att få fram adressen till bilden med…

Så här gör du:

1. Logga in på din blogg.

2. Klicka på Arkiv

Skärmavbild 2014-04-18 kl. 13.34.00

3. Klicka på bilder och sen så väljer du antingen att dra och släppa dina bilder från en mapp, eller så klickar du på Välj filer från datorn. Du kan välja många bilder på en gång genom att hålla ner ctrl samtidigt som du klickar på bilderna.

Skärmavbild 2014-04-18 kl. 13.34.39

4. Nu kan du välja att förminska dina bilder om du vill, men du kan inte förstora dem! Tänk på att om du har en bild som är 750px bred, så måste du välja en bildstorlek som är större än det, dvs minst 800px annars kommer din bild förminskas. Du kan även skriva en beskrivning av din bild vilket är en bra om om du vill få bättre placering i sökmotorerna.

Skärmavbild 2014-04-18 kl. 13.35.24

5. Klicka på bilden, eller håll muspekaren över bilden för att få fram adressen till bilden!

Skärmavbild 2014-04-18 kl. 13.36.32 copy

6. Nu har du två stycken adresser att välja mellan, antingen adressen till bilden i full storlek, eller adressen till bilden i tumnagels storlek. Om du har laddat upp en bild som du vill använda i en bloggdesign, då är det full storlek du skall använda dig av.

Ja, nu har ni fått en guide på hur man laddar upp bilder på bloggen med nya blogg.se.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.