Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Ladda ner typsnitt till din dator och photoshop

Ladda ner typsnitt till din dator och photoshop

Ja, nu fick jag ett tips till av Emma, en sida som jag dock har vetat om själv innan och använt mig av.

Om du vill ha lite nya typsnitt på din dator, så hittar du det på Dafont.com

Grundare av Designa Din Blogg. Drev den här sidan som ett hobbyprojekt under åtta år, numera har jag lämnat över ansvaret för DDB. Är pappa till Ludvig och make till Elin.

Läs mina andra inlägg

12 comments

  1. SvaraCazii

   Du går in i kontrollpanelen på din dator och klistrar in tysnittet i mappen ”FONTS” så kommer de automatiskt i Photoshop sen =)

 1. SvaraLinda

  jag undrar…om jag installera en font och sedan byter jag så det blir den textstilen i stilmallen, då kommer bara jag se det på min dator eller??

 2. Svaraannie

  okej, jag kan va lite trög ibland men jag fattar inte hur man får i typsnittet i ps! har sökt på google och massa men det står att man ska ” kopiera typsnittet” men vad är de? asså jag vet vad typsnitt är men jag ser inget typsnitt?

  plz help me!

 3. SvaraWe Are Odd

  Jag har photoshop elements 9(tror jag, iaf elements :s), hur laddar jag ner det?
  För det står ju ”ladda ner”. Hur gör jag sen? :S

 4. SvaraAlice

  Hej! Jag har en fråga. Jag laddade hem ett typsnitt från dafont till den här datorn jag använder nu men problemet är att det syns bara på denna datorn. På alla andra datorer blir det en helt annan, nån av dom där vanliga man får med från början, nån som vet vad felet är?

 5. SvaraKrille

  Helt fel angående att installera eller ta bort teckensnitt. 1. ladda hem ett teckensnitt 2. Högerklicka på teckensnittet 3. Tryck på INSTALLERA 4. Klart, nu finns teckensnittet i PS och på andra ställen.

 6. SvaraIda

  Jag har laddat ner en textstil och den finns i ”fonts”-mappen, men den finns ändå inte i photoshop? Vad gör jag för fel?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *