Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Hur får man tag på Photoshop?

Hur får man tag på Photoshop?

Min åsikt är att man ska betala för det – även om det är dyrt som attan! Varför? För att Photoshop kommer inte finnas kvar om folk bara laddar ner det hela tiden. Och tänk på det när ni gnäller på att någon stjäl era bilder, designer eller liknande – ni stjäl ju Adobes programvara. So what att de är ett stort företag – hade ni hellre sett att Photoshop inte fanns alls? Det är typ Guds gåva till mänskligheten (överdrift, jag vet) så därför ska vi värna om att någon faktiskt har tagit fram detta, jobbat med detta och hela tiden jobbar med att utveckla det för oss. Så lyder min åsikt! Dömer dock ingen som använder en crackad version, men hoppas att många tänker om då vi pratar om att det är någons levebröd, någons jobb som missbrukas och inte respekteras.

OBS! Det går att delbetala Photoshop istället för att köpa loss en licens. Då fungerar det som så att så länge man betalar så har man tillgång till programmet, och när man slutar så slutar även det fungera. Detta är ett alternativ för alla över 18 år som får ingå avtal om delbetalning.

Tips om billigare alternativ:
» GIMP – ett gratisalternativ för alla PC-användare (och nu även för MAC)
» Pixlr.com – internetbaserad redigeringssida
» Polyvore – funkar till mer än bara mode om man vill göra kollage
» Photoscape – också ett gratisalternativ
» Picasa – har jag använt till bl.a. animationer tidigare

Har ni några fler tips för bra bildredigeringsprogram?

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.