Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Hittar du inte bland koderna på din blogg?

Ibland kan det vara lite svårt att hitta bland koderna på sin blogg. Men det finns ett väldigt enkelt sätt för att kunna söka på det en vill åt bland sina koder. Då och då kan det finnas stycken som du vet vad de heter men du vet inte vart det ligger. Det du gör är att du går in i den fil som du misstänker att kodstycket ligger i, och så trycker du på CTRL + F om du använder PC eller CMD + F om du använder Mac. Sedan kan du leta igenom dina filer efter det du letar efter.

Om du är på blogg.se vill jag dock bara säga att du måste klicka i redigeraren (alltså den svarta editorn med all kod) innan du trycker på Ctrl + F / Cmd + F.

 

Transkribering av film:

Använd CTRL+F

Hej hörni.
Idag ska jag visa er ett jättebra tips som är om man inte hittar koder i stilmallen eller kodmallen. Då kan man gå in där och så trycker man bara på control-f. Då kommer det antingen upp en liten här nere eller så kommer det upp en här uppe och då är det bara att söka på vad du vill hitta.

Om jag till exempel nämner i någon av mina kodmallar att jag, eller någon av mina bloggtips att lägg det här innan /head, då kan du bara söka på /head och då liksom markeras det och så hittar du det och så blir det lätt att hitta liksom. Det är ett jättebra tips så använda jättegärna det när ni inte hittar i varken kodmall eller stilmall. Det fungerar överallt, så får ni ha det så bra. Hej hej.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.