Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Hittar du inte bland koderna på din blogg?

Ibland kan det vara lite svårt att hitta bland koderna på sin blogg. Men det finns ett väldigt enkelt sätt för att kunna söka på det en vill åt bland sina koder. Då och då kan det finnas stycken som du vet vad de heter men du vet inte vart det ligger. Det du gör är att du går in i den fil som du misstänker att kodstycket ligger i, och så trycker du på CTRL + F om du använder PC eller CMD + F om du använder Mac. Sedan kan du leta igenom dina filer efter det du letar efter.

Om du är på blogg.se vill jag dock bara säga att du måste klicka i redigeraren (alltså den svarta editorn med all kod) innan du trycker på Ctrl + F / Cmd + F.

 

Transkribering av film:

Använd CTRL+F

Hej hörni.
Idag ska jag visa er ett jättebra tips som är om man inte hittar koder i stilmallen eller kodmallen. Då kan man gå in där och så trycker man bara på control-f. Då kommer det antingen upp en liten här nere eller så kommer det upp en här uppe och då är det bara att söka på vad du vill hitta.

Om jag till exempel nämner i någon av mina kodmallar att jag, eller någon av mina bloggtips att lägg det här innan /head, då kan du bara söka på /head och då liksom markeras det och så hittar du det och så blir det lätt att hitta liksom. Det är ett jättebra tips så använda jättegärna det när ni inte hittar i varken kodmall eller stilmall. Det fungerar överallt, så får ni ha det så bra. Hej hej.

24 år, läser till Webbutvecklare, driver eget företag inom design, grafik & SEO samt ett företag som designar posters. På fritiden skapar jag bloggar, hemsidor och gör andra projekt inom webb. Jag har bloggat sedan 2007 under namnet Sannas Rum och har också två egna Youtubekanaler.

Läs mina andra inlägg

3 comments

  1. SvaraIda

    Undrar om det finns någon som kan hjälpa mig att förstå mig på vad som hänt med min blogg. Vill att det ska se ut som det gör när man är inne på inläggssidor eller kategorier, men när man klickar på ”Startsidan” så har hela content hoppat iväg till höger. Hittar verkligen inte felet..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *