Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Hiawolfyra

Hiawolfyra

Designer: Amandah Thunberg
Artist, Web & Graphic Designer. Demivegetarian & Ambidextrous.

Owner of SOCIETY6.COM/HIAWOL Prints and paintings, created in late nights with too much coffee and too little to do.

Beskrivning:
Gratis bloggdesign till blogg.se.
Färgtema; Vit, Lila och Grå.
Meny; Dropdownmeny .
Övrigt; Speciella Fonter.
Bredd på Inlägg; 960px
Bredd på Profilbild; –
Bredd på Bilder; 960px
Bredd på Header; 991px

Viktigt att läsa mina regler för att använda designen. Dokument med Information och Regler medföljer koderna.

Så här laddar du ner:
1. Klicka på annonsen nedanför (precis ovanför texten Ladda Ner), då aktiveras nerladdningslänken.
2. Klicka på Ladda Ner under annonsen.
3. Skriv en kommentar här under och berätta att du har laddat ner den (inget måste, men helst).

Ladda Ner

Grundare av Designa Din Blogg. Drev den här sidan som ett hobbyprojekt under åtta år, numera har jag lämnat över ansvaret för DDB. Är pappa till Ludvig och make till Elin.

Läs mina andra inlägg

40 comments

 1. SvaraJulia

  Hej!
  Det är så att när jag försöker ladda ned denna design så är det inte denna jag får tyvärr!
  Utan denna som laddas ned !
  Jag tycker denna design är ur snygg och skulle mer än gärna vilja använda den! Väldigt proffsig och snygg!

 2. SvaraSanna

  Hejsan!
  Jag älskar denna designen MEN bilderna blir jäkligt stora.. hur får man dom mindre för det hjälper inte att jag cropar dom?

  Mvh,
  Sanna

  1. SvaraSanna Preifelt

   Det finns ett stycke i stilmallen som ser ut såhär:

   .image {
   padding-bottom: 5px;
   display: block;
   margin-left: auto;
   margin-right: auto;
   min-width: 960px;
   max-width: 960px;
   }

   Där har du min-width & max-width längst ner, det du ändrar om du vill att bilderna ska kunna vara mindre är min-width (alltså minsta bredden). Antingen kan du ta bort den raden om du vill att bilderna ska bli så stora/små som du vill ha dem (de kommer dock inte kunna bli större än content så länge max-width ligger kvar) eller så justerar du antalet pixlar efter min-width till det du vill ha. Jag skulle ta bort det om jag var du (alltså raden min-width: 960px;) 🙂

 3. SvaraElizabeth

  Jag hittar inte ladda ner – knappen, jag har laddat när jätte många designen, men det finns ingen ladda ner – knapp under annonsen 🙁

  1. SvaraSanna Preifelt

   Då får du antingen byta webbläsare eller stänga av ad blocker i din nuvarande webbläsare. Annonsen finns, men du har troligtvis stängt av visningen av annonser.

 4. Svaravickis

  Hej jag laddade just ner denna design och har fixat lite med den. Men har försökt fixa så kan kan se bak i mitt arkiv.. det går inte. Utan man ser bara tre inlägg. Skulle jätte gärna vilja ha hjälp med detta. Skriv till mig på min blogg lr mail:) Vore jätte gulligt!!!!!!!!

  Tack på förhand

   1. vickis

    Hej tack för länken 🙂 Fixade detta nyss, men man kan fortfarande inte se inläggen bak i arkivet? =/ där är det bara tre inlägg som visas.

   2. Sanna Preifelt

    Vad jag kan se har du ju inte gjort det på arkivsidan, så då fungerar ju inte arkivet heller.

 5. SvaraMizel Eriksson

  Har laddat ner denna design, men jag undrar hur jag får bort mitt bloggnamn som står i headern?

  1. SvaraSanna Preifelt

   Använd vårt tips: Design > Header > Ta bort texten i headern.
   Vår sökfunktion fungerar också utmärkt om du vill ha hjälp med saker, det är vad DDB går ut på att tipsa om grejer, så kolla först om din fråga redan har blivit besvarad.

 6. SvaraLisa

  Hej! Jag har laddat ner denna fina design men har problem med att byta headern. Jag har gjort min nya bild ungefär 990 x 300 px men den täcker ändå inte själva ”ramen” som finns i designen och där headern ska vara. Det finns massa plats över. Vad är det som är fel?

 7. SvaraJosefine

  Hej! Jag har laddat ner den här designen, tycker att den är super fin, men hur ändrar man textstorlek? Jag är bara en nybörjare och fattar nästan ingenting. Jag hade ett av blogg.se teman förut, och den är kvar när man går till design. Jättesnällt om du skulle kunna förklara för mig lite enkelt hur jag ska göra:)

  1. SvaraSanna Preifelt

   Leta upp .entrybody och ändra font-size: 14px; till valfri siffra (hög = större, låg = mindre).

 8. SvaraJohanna

  jag hade problem med att ladda ner en annan design här på hemsidan (lämnade en kommentar på den sidan på den designen) men nu har jag tyvärr problem med denna.
  jag fixar med koderna, klistrar in dom sida för sida med designen ”egen mall” men inläggs sidan funkar inte. det står: ” ’unicode’ object has no attribute ’__call__’ ” vad kan detta bero på?

  vill gärna ha svar så snabbt som möjligt då jag behöver en stilren design till min blogg!

 9. SvaraMickis

  När jag laddade ner denna och skulle öppna koden så var det bara en massa # och bokstäverna emellan den. Riktigt trist då det var en superfin design!

  1. SvaraFredrik Le Falk

   Hej Mickis,

   jag tittade på precis på koderna och det är inget fel med dem. Kolla denna video för hur du öppnar gratisdesignerna om du har Mac (och även video för PC)

 10. SvaraCecilia

  Hejsan,

  Jag har laddat ner denna men har problem med att kommentarsfältet hamnar längst upp på sidan, mitt i inlägget. Har testat att ändra margin på .commentsbox till typ 1500px och då hamnar den nedanför men då blir det ju lika långt ner till botten på sidan, vilket inte är speciellt snyggt. Dessutom osäker på hur det funkar om man har olika längd på sina inlägg, tex en bild gentemot tio. Har försökt att lägga en margin-bottom för att få kommentarsfältet att följa underkanten på bloggen istället men lyckas inte där heller. Tips? Tänkte om jag kanske råkat göra något med koden då jag ändrade färger och bytte header osv så lade in orginalkoden men har samma problem där. 🙁

 11. Svarajessie

  hur lägger man in mallen på min blogg som jag har på blogg.se jag har laddat ner mappen men förstår inte hur jag gör sen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *