Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

4 amazing alternativ till Bloggfame för att tjäna pengar!

De flesta känner nog till blogfame vid det här laget.

Men visste du att du kan tjäna mycket mer genom andra nätverk?

Faktum är att provisionen är ganska låg hos Blogfame.

Vi rekommenderar dig att registrera dig på dessa tre annonsnätverk, där provisionen kan vara upp till det dubbla:

Via dem kan man alltså lägga upp produkter på sin blogg och om någon klickar eller köper en av dessa så får bloggaren lite provision på detta. Det passar ypperligt för dig som kanske inte har tid att göra kollage i Photoshop eller inte har Photoshop och samtidigt vill tjäna lite pengar.

I videon ovan visar jag hur man använder blogfames kollagefunktion.
 

Transkribering av filmen:

Gör kollage hos blogfame & tjäna pengar!

Hej!
Idag så tänkte jag tipsa er om att skapa snygga kollage på Blogfame och samtidigt kunna tjäna lite pengar på dessa kollage. Länken finner ni nedan. Det är alltså Blogfame.se och är du inte redan medlem så är det bara att gå in och registrera sig.

Just nu alltså när jag spelar in den här filmen den 15:e oktober 2014 så får man en startbonus på 50 kronor direkt in på kontot. Men jag gör som så att jag börjar med att logga in här. Så. Och då hamnar jag här i den här vyn och då om man vill skapa ett kollage så trycker man på Skapa kollage helt enkelt.

Och då får man upp en ny tab i sin webbläsare där de har läst in produkter från bland annat Nelly.com och Boozt. Och till vänster här så har man en editor där man lägger in sina produkter och till höger här så hittar man produkterna.

Tjäna pengar med Blogfame

Så om jag nu till exempel skulle vilja göra ett, säg ett önske-outfit-inlägg. Ett kollage med en outfit som jag skulle vilja ha så lägger jag helt enkelt bara in en produkt här. Så. Man kan, man ska kunna dra i det. Göra det större och mindre. Så säg att det här är liksom klänningen som jag vill ha. Sedan är det helt enkelt bara att fortsätta här och lägga in produkter så jag kanske vill ha ett par skor till den här önske-outfiten. Så lägger vi in ett par skor. Och så kanske jag vill ha någon typ av makeup eller så. Jag lägger in ett puder här från Eleven.se. Så. Och med verktygen här uppe så kan jag modifiera. Så nu till exempel så lägger ju sig skon framför klänningen här. Om jag istället vill att det ska ligga bakom trots att jag har lagt in den efter att jag la in klänningen så trycker jag på den här lilla pilen här och då hamnar den bakom och trycker på pilen bredvid igen så hamnar den framför igen.

Snygga klädkollage

Så kan man vrida dem och greja. Finns väldigt mycket grejer man skulle kunna göra. Och så kan göra dem mindre med hjälp av plus och minus här också ifall man inte vill dra i dem. Och när jag är färdig med mitt kollage så trycker jag på Skapa bild här uppe. Och då är jag alltså färdig med kollaget. Och då så får jag en liten kod längst ner här. Så då kopierar jag den koden och så klistrar man in det precis som det står i html-läget på sin blogg. Så säg att man har blogg.se då. Ska vi gå in där. Skriver ett nytt litet inlägg. Och då ska man alltså se till så att man har den redigeraren som är en html-version. Så då lägger jag bara in min kod här och så är det bara att såklart skriva en liten rubrik och publicera. Så ska vi bara gå tillbaka till Blogfame här. Och som ni ser så kan man även innan man klistrar in koden så kan man ändra texten på produktlänkarna.

Ifall man inte vill att det ska stå Make Up Store Bronzer till exempel så kan man skriva bronzer eller puder och vill man inte att det ska stå Lipfinity så kan man ju skriva lipgloss eller skor eller klänning eller vad man nu vill göra. Och nu ska vi se här om det här lilla inlägget skulle vilja komma upp på min testblogg här. Ja, då ser ni, då kommer det upp här. Och då är det länkar som ligger under helt enkelt. Och när användarna antingen klickar eller köper beroende på vad just det företaget har för avtal med Blogfame så får man helt enkelt pengar för det. En liten andel kan man säga. Man kan även trycka på produkten i kollaget så ska man komma fram till den här produkten. Ursäkta att det är lite långsamt här. Ja, det är helt enkelt så man gör för att använda Blogfame och tjäna lite extra pengar samtidigt som man kan göra snygga och enkla kollage utan någon typ av bildredigeringsprogram. Så det var det tipset vi hade idag så får vi önska er en fortsatt trevlig tisdag. Ha det så gott. Hej hej.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.