Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Levande grå bakgrund i Photoshop

Transkribering från film:

Levande grå bakgrund i Photoshop

Hej hörni.
Idag tänkte jag visa er hur man kan göra en lite mer levande bakgrund om man ska ha en enfärgad bakgrund på sin blogg. Tänkte visa lite snabbt för jag har det så på min blogg nämligen. Det syns inte jättemycket men tänker man efter så ser man att min bakgrund den är inte helt grå utan den är liksom lite korning och även här är det lite kornigt och så och det har jag valt att göra på det sättet för att jag tycker att det blir på något sätt finare liksom att det, ah men det blir mer händelserikt på något sätt även om det är en så pass liten grej som man knappt lägger märke till så gör det någonting för helheten helt enkelt.

Den här bakgrunden har jag gjort själv i Photoshop och den är väldigt enkel att göra. Man skapar ett nytt dokument, control-n eller command-n och så gör jag den 100 x 100 pixlar för det behöver inte vara större. Sedan väljer jag vilken färg jag ska ha och då kan man då fylla den här. Fill, Color och så väljer man vilken färg då. Jag valde en ganska ljus grå, så, sedan får man in på filter och så tar man Noise och så Add Noise och då ser ni att då kan man ta jättemycket noise som är helt jättefult eller så kan man ta pytte- pyttelite noise, som jag har gjort då. Där någonstans, det tog jag och så zoomar vi ut lite.

Då blir den liksom lite korning och som jag sa så blir den då lite mer händelserik på något sätt. Alltså det lurar ögat att man ser det fast man ser det liksom inte och när man då lägger in den här så har jag tips om hur man lägger en bild som en bakgrund istället för en färg och det finns bland mina bloggtips så ni får jättegärna kolla på dem. Det var det jag skulle visa er idag så får ni ha det så bra. Hej hej.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.