Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Gilla-knapp på blogg.se

Gilla-knapp på blogg.se

För ett tag sedan införde portalen blogg.se en gillaknapp som går att lägga in på sin egna blogg. För att gilla ett inlägg behöver du inte vara inloggad och de mest gillade inläggen hamnar på blogg.se’s startsida. Att skaffa en gillaknapp är alltså en stor fördel om du vill synas mer!

 

Steg 1. Kopiera koden i rutan nedan.

Det finns olika sätta att göra den här knappen lite mer egen och här följer lite koder som ni kan lägga in  i skriptet ( förslagsvis precis innan async>). Observera att du MÅSTE välja lägga in färg för att knappen ska synas, i koden ovan är standarden svart.

 

data-bubblepos=”right”
– Flyttar gillaknappensbubbla till höger sida.

data-theme=”FÄRG”
– Ändrar färgen på gillaknappen. Valbara färger är red, pink, purple, blue, turqoa, yellow, orange och black. Känner du att du vill välja en annan färg kan du kolla in det här inlägget som Sanna har skrivit!

data-size=”large”
– Gör gillabubblan större och flyttar den över gillaknappen.

 

 

Steg 2. Klicka på kugghjulet i högra hörnet, väl design och redigera HTML.

Här ska du alltså lägga in din kod, beroende på var du vill ha den så ska den i på lite olika ställen. Förslagsvis är det i anslutning till kommentarslänken, men det är bara att testa sig fram! Klistra in koden precis efter <div class=”entrymeta”> eller innan <div class=”entrybody”>. Glöm sedan inte att göra det på arkiv-, inläggs- och kategorisidorna också, lycka till!

 

 

Född 1998 och studerar andra året på naturvetenskapliga programmet. Tycker om glass, listor och allt som är kreativt. Har bloggat och designat sedan 2010, och spenderar stor del av min fritid till att koda och fotografera.

Läs mina andra inlägg

3 comments

  1. SvaraCheapo

    Jag har försökt på alla möjliga sätt att få detta att fungera men det funkar verkligen inte? Har provat att lägga in den på olika ställen men det händer ingenting 🙁 Vet inte vad jag gör för fel?

  2. SvaraAyu

    Funkar inte. Har testat på dom ställen som ni skrev. Är det jag som gör fel eller är det något som ine funkar som det ska??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *