Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Fully Pink

Designer: Camilla Fammé

Beskrivning:
Gratis bloggdesign till blogg.se/webblogg.se.
En gratis design av www.camillafamme.se, du får använda denna helt
lagligt så länge du har kvar gratis design ikonen längst ned i
menyn.

Ta del av fler gratis designer, auktioner och beställningar för att
få en alldeles unik design via min hemsida www.designabloggen.com

Så här laddar du ner:
1. Klicka på annonsen nedanför (precis ovanför texten Ladda Ner), då aktiveras nerladdningslänken.
2. Klicka på Ladda Ner under annonsen.
3. Skriv en kommentar här under och berätta att du har laddat ner den (inget måste, men helst).

Ladda Ner

Grundare av Designa Din Blogg. Drev den här sidan som ett hobbyprojekt under åtta år, numera har jag lämnat över ansvaret för DDB. Är pappa till Ludvig och make till Elin.

Läs mina andra inlägg

28 comments

 1. SvaraEmmiiiiish

  Hej igen! Jag testade nyss att ladda ner en annan utav dina designer med det funkade inte. Så jag laddar ner den här istället!

  Jätte fin design 🙂

 2. SvaraEmmiiiiish

  Ska det stå fully pink på bloggdesignen? För det gör det inte på min. Kommentera på min blogg eller mejla mig om det ska stå det så ändrar jag på det för jag vet inte vad som hände.

 3. Svarajennietideman

  kan jag snälla få ett svar? jag förstår verkligen inte vad som är fel. Jag har testat att ladda ner massa olika teman här för att se om de är nått som funkar. Men de är inget som funkar, för det blir helt vitt? det ända som syns är min text och mina bilder?

  1. SvaraSanna Preifelt

   Använd sökformuläret och skriv ”installera”, första resultatet visar hur man gör.

 4. Svaraisa

  Jättefin design, jag lånade den så snällt till min blogg nu. MEN i need help. Skulle vilja ändra texten på inläggen så den är lite större! Hur tusan gör jag? haha helt lost! Och kan man byta de tre bilderna i headern till egna? Snälla svara! / amatören

 5. Svaraisa

  men varför kommer inte mina kommentarer fram? :/ ett till försök då! Jag laddade ner din design (tusen tack, så fin!) men har två funderingar; kan man förstora texten i inläggen? och kan man byta bilder i header? om man tex vill ha en egen bild.. är helt nybörjare så ursäkta om det är korkade frågor, hehe 😉

 6. SvaraMinett

  Hej!
  Har använt denna designen ett tag nu och helt plötsligt så har inlägg börjat dyka upp till vänster om de inläggen man publicerar. Förstår inte varför det blir så, dessutom utan att jag ändrat något i mallarna. Försökte skriva in designen på nytt men blir likadant ändå.
  Mvh Minett

  1. SvaraSanna Preifelt

   Någonstans i din blogg finns ett &lt/div> för mycket, troligtvis i det inlägg som ligger längst ner i din blogg, som är det som är innan de inläggen som börjar synas till vänster. Mitt tips är att ta bort det inlägget, om du inte är van vid att greja med HTML-koder 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *