Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Felsökning av HTML-kod

Felsökning av HTML-kod

Jag har fått ett antal kommentarer från bloggare som säger att det inte fungerar och att de har gjort precis som det står i mina tips, så nu tänkte jag att jag skulle berätta hur det står till gällande den saken.

Mina tips och guider fungerar, jag testar dem nämligen själv samtidigt som jag skriver inlägget. Om det skulle vara så att ni inte får saker och ting att fungera, så handlar det i stort sett alltid på små små slarvfel som är jättelätta att göra om man inte är van vid att knacka kod.

De vanligaste felen som uppkommer är att en bild inte fungerar, utan man får bara ett rött kryss istället. Anledningen till det, är att man har skrivit fel i adressen till bilden. Kanske inte är direkt adressen som är fel, utan det att man har glömt bort ett någonstans.

Som exempel visar jag hur det ser ut i tipset för att få en stor profilbild.

image64

Ett annat fel som man lätt gör, är att man glömmer bort slutkoden i stilmallen, ett } eller att man glömmer bort att avsluta en rad med ett semikolon ;

Här är ett exempel:

image65

Dessa saker är de mest vanliga sakerna som går fel.. det är enkla fel som är lätt att åtgärda, dock så har jag full förståelse för att många av er inte har någon som helst erfarenhet av att koda, så det är inte så lätt att felsöka då heller, men ta för vana att kolla igenom koden ordentligt innan ni ber mig om hjälp, för om jag ska sitta och hjälpa alla som inte får ordning på sin kod, då kommer jag inte hinna med att göra så många tips. Självklart hjälper jag till i den mån jag kan.. jag har ju den här bloggen för er skull… utan er hade den inte funnits, så skriv om ni verkligen kör fast.

Tänk dock på en sak.. om ni vill ha hjälp av mig, så får ni absolut inte ändra tillbaka koden till hur det var innan ni började, utan låt allt vara kvar som ni gjorde det. Om ni inte låter allt vara som det var när det blev fel, då kan jag omöjligt veta vad ni har gjort fel. Jag kan ju inte gissa mig fram till vad som har gått snett, utan jag måste läsa er kod.

Så glöm inte det.. ber ni mig om hjälp, så låt all kod vara, så att jag kan kika på det.

Jag hoppas att det här har hjälpt er lite iaf…

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.