Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Få fler läsare till din blogg, tips 2.

Få fler läsare till din blogg, tips 2.

Ja, frågorna om hur man får fler läsare till sin blogg har trillat in med jämn takt, och jag tänkte att jag skulle ge er lite fler tips på hur man kan göra för att öka trafiken till sin sida.

Anordna en tävling

Om du har en tävling på din blogg, så brukar det kunna generera en del uppmärksamhet. Välj ut ditt pris noga, det skall vara något som folk är intresserade av och som de känner att de faktiskt vill vinna.
Ha regler för tävlingen, t ex att de måste skriva ett inlägg på sin blogg om din tävling och länka till din sida, på så vis får du lite reklam för din blogg och det är fler som kanske upptäcker din tävling.
Det är många bloggare idag som har lyckats bli stora genom att ha tävlingar på sin blogg.

Bli medlem på trafik-sajter
Det finns ett par trafik-sajter som man kan bli medlem på men jag tipsar er om en svensk sida som har varit på uppgång senaste tiden, nämligen Mer-trafik
Det funkar på så vis att man samlar poäng genom att surfa in på en sida hos dem, som i sin tur visar en slumpad sida från en annan medlem. När du har besökt ett visst antal sidor, så får du ett visst antal besökare till din sida. Det är inget fuffens bakom, och är helt gratis. Bli medlem här…

Var en aktiv bloggare
Om du är en aktiv bloggare, dvs ägnar mycket tid på din blogg och skriver vettiga inlägg med lite tanke bakom, så kommer du garanterat få läsare. Många bloggare idag, läser andra personers bloggar och det är som med allt annat i livet, man fattar intresse för något med bloggen och återkommer igen.
Kommentera andra bloggar, för precis som du själv vill ha kommentarer, så vill andra bloggare få en kommentar med. Man skriver oftast blogg för att få uppmärksamhet eller respons på något, och då vill man gärna ha kommentarer. När du själv kommenterar en blogg, så får du oftast ett svar tillbaka vilket inte är helt fel det.

Marknadsför dig och din blogg
Se till att synas hos andra bloggare genom att kommentera. Försök att kommentera på ett vettigt sätt, skriv något som är anpassat till inlägget personen har skrivit, det ger mer respons. Undantag för detta tycker jag själv kan vara om man gör reklam för en tävling.
Det är många som bara spammar ut en massa inlägg med samma text till bloggare och visst, det är ju reklam för bloggen, men det sticker nog mer i ögonen på andra än vad det gynnar din blogg.

Skriv till rätt publik
Vad har du för målgrupp och vad vill du nå ut till för folk med din blogg?
Det är viktigt att du har koll på vad du vill med din blogg, vad är det du ska skriva om och  vad är det för målgrupp du vill nå ut till.
Om du har en blogg som handlar om mode, se då till att det märks när man kommer in på bloggen. Skriv inlägg som handlar om mode och ha en design på din blogg som gör så man vet var man hamnat.

Ja, det här är lite tips iaf.. det finns många saker man kan göra för att få mer trafik till sina sidor, men när det gäller bloggande, så är det viktigaste att skriva på ett sätt som gör att folk vill komma tillbaka.

Lycka till!

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.