Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Double exposure i Photoshop

Double exposure i Photoshop

Precis som mycket annat i Photoshop låter ”Double exposure” mycket svårare att göra än vad det egentligen är! Här, här och här kan du hitta häftiga exempel på vad man kan göra med den här fantastiska tekniken, eller så följer ni min enkla guide och gör en egen bild.

expo1

Steg 1 – Öppna bilden du vill ha silhuetten i, till exempel en människa eller ett djur. Helst ska den ha en ljus vit/grå bakgrund och inga störande element bakom.

expo2

Steg  2 – Klistra in bilden du vill ha som effekt över. Den kan vara vilken som helst, men får gärna ha mycket mönster eller textur, som till exempel skog, vatten eller en stad.

 

expo4

Steg 3 – Välj texturlagret (skogen/vattnet/staden), klicka i fältet där det står Normal och byt blandningsläge till Screen.

expo3

Double exposure! Resultatet blir ungefär såhär, men beror såklart av vilka startbilder du har använt. Sedan är det bara att redigera bilden precis som du vill. Kanske skulle den passa bra i svartvitt eller med lite mer kontrast? Bara att prova sig fram.

Är det någon annat photoshoptips ni vill ha, kommentera gärna!

Född 1998 och studerar andra året på naturvetenskapliga programmet. Tycker om glass, listor och allt som är kreativt. Har bloggat och designat sedan 2010, och spenderar stor del av min fritid till att koda och fotografera.

Läs mina andra inlägg

1 comment

  1. SvaraFrida

    Hej!
    Jag skulle verkligen behöva hjälp med min bloggdesign, den ser bra ut på datorn men på mobilen så är den jättekonstig. Menyn syns inte alls, headern blir avkapat och content är jätteliten. Min blogg är och jag skulle uppskatta att ni förklarade vad det är för fel och vad jag ska göra! Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *