Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Cozy Grey

Designer: Camilla Fammé
Gratis bloggdesign till blogg.se/webblogg.se.
En gratis design av www.camillafamme.se, du får använda denna helt
lagligt så länge du har kvar gratis design ikonen längst ned i
menyn.

Ta del av fler gratis designer, auktioner och beställningar för att
få en alldeles unik design via min hemsida www.designabloggen.com

Beskrivning:
Gratis bloggdesign till blogg.se.
– 800 pixlar breda bilder
– Enkelt att ändra bilderna i headern
– Dropdown-meny som följer med vid scrollning

Så här laddar du ner:
1. Klicka på annonsen nedanför (precis ovanför texten Ladda Ner), då aktiveras nerladdningslänken.
2. Klicka på Ladda Ner under annonsen.
3. Skriv en kommentar här under och berätta att du har laddat ner den (inget måste, men helst).

Ladda Ner

Grundare av Designa Din Blogg. Drev den här sidan som ett hobbyprojekt under åtta år, numera har jag lämnat över ansvaret för DDB. Är pappa till Ludvig och make till Elin.

Läs mina andra inlägg

52 comments

 1. SvaraHanna

  Hej! Jag har problem med att ”flytta ner” inläggen så att hela min header syns (se bloggen), är det något jag kan få hjälp med?:-)

 2. SvaraEllen

  Hur lägger man till en ”Om mig” och ”Kontakta mig” flik i menyn? Vill att man ska kunna text som kommer upp när man håller på t.ex ”Om mig”.

  1. Svaraadmin

   Jag har lite problem med sidan för tillfället, därför blir det fel.
   Det är ett problem jag håller på att försöka lösa.

 3. SvaraLinn

  Hej!
  Jag försöker att använda denna design till min blogg, men det går inte. Det blir bara en vit sida, med min text på och massa konstiga figurer. Vad gör jag för fel? Eller är det något annat fel som inte beror på mig?

   1. Matilda

    Jag har en mac och när jag laddar ner designen och sen öppnar filen (då t.ex. inläggskoden) så är det bara massa ”länkar” så när jag lägger in den på bloggen så blir det bara en vit sida med konstiga tecken osv…
    Beror det på att vi/jag använder mig av en mac och att macen i stödjer filen?

   2. admin

    Du kan testa att öppna filerna med något annat program.. kolla här så finns det länkar till några: Installera en design

 4. SvaraChristina

  Använder mig av denna fina mall tills vidare. Men får man byta till egna bilder och gör man det i så fall i stilmallen eller startsidan?

 5. Svarajosefin nilsson

  hej! jag har lånat designen, men hur stora bilder kan man ha? 🙂 sjukt fin design! Och en fråga till, år man ändra bilder i headern? 🙂

 6. SvaraSara

  För det första: inläggen hamnar inte i mitten som dem ska, dem hamnar åt vänster medan kategorisidan hamnar åt höger.
  Och för det andra: headern syns inte.
  Väldigt dåligt på grund av det!

  1. SvaraCamilla Fammé

   Det låter väldigt konstigt. Jag skulle rekommendera dig att testa lägga in designen på nytt, välj stilmallstemat egen mall och klistra sedan in all kod.

 7. SvaraCaroline

  Jättefin design! Men jag undrar, går det att fixera menyn så den inte hänger med ner när man skrollar? För just nu hamnar den i mitten av bloggen då, antagligen för att jag har reklam där uppe så att menyn aldrig hamnar allra längst upp i bild. Tacksam för svar 🙂

  1. SvaraSanna Preifelt

   Absolut går det. Bara att ändra positionen på stilmallskoden så att den inte är ”fixed”. Just i denna ligger den delen under #navbar, och då är det alltså position:fixed; som ska ändras till position: absolute; eller position: relative; beroende på vad du tkr blir bäst.

 8. SvaraCecilia

  Hej jag har en mac och de funkar verkligen inte att få till designen, har klistrat in stilmallen och alla kodmallar men blir bara vitt och lite text,frågetecken,utropstecken ?

  1. SvaraSanna Preifelt

   Vi kommer lägga upp en video om det. Men om du först går in i textredigeraren, sedan trycker på Textredigerare > Inställningar > Öppna & Spara och ändrar översta checkboxen ”Visa HTML filer som..” så att den är ibockad, och sedan försöker öppna filen igen så kommer det nog fungera.

  1. SvaraSanna Preifelt

   Absolut det får man. Då gör man helt enkelt en större bild i Photoshop, och går in i stilmallen och lägger in den istället för denna header under just #header. Viktigt är då också att ändra width så att pixlarna där matchar den nya headern och även detta gör man under #header. Kan även vara så att man måste öka width under #wrapper, det får du testa dig fram om 🙂 Lycka till!

 9. Svaraevelina hermasson

  hej ännu en gång, har försökt att lösa problemet på egen hand med det går bara inte. hur får jag ner inläggen?? evilajnaa.blogg.se så kan du kolla hur det ser ut, går ej att få ner haha.

  1. SvaraSanna Preifelt

   Då kan du lägga till

   margin-top: 20px;

   under #content, så flyttas den ner 20px. Vill du ha den längre ner är det bara att öka pixlarna. 🙂

 10. SvaraJulia

  Hej! Hur ändrar man så det visas fler än 3 inlägg? Har testat att ändra vid

  <div id="content">
  {% for entry in entries[:20] %}

  men det funkar inte.

 11. SvaraJohanna

  Hej! Jag har laddat ner din jättefina design och ska snart börja anpassa den till mig själv, men jag har två frågor: Finns det någon möjlighet att lägga till en ”om mig”-flik och en sidebar med länkar? Det vore super att ha, så jag hoppas att det finns någon lösning!

  1. SvaraSanna Preifelt

   Absolut går det, det här är endast byggt på HTML & CSS, och blogg.se’s egna kodsyntax. Så det du får göra är helt enkelt att du kollar på de andra tips vi har här på sidan om hur man lägger till en meny och modifierar den osv. 🙂

 12. SvaraEvelina

  Jag har testat allt. Men jag får inte inläggen i mitten. Vilket är jätte frustrerande då inläggen är helt åt höger och man måste dra till sidan för att se inläggen……

 13. SvaraEmmy

  Hej! Jätte fin design! Jag laddar ner den nu!

  Man får väl byta header bilderna? Om man inte får det, mejla mig så tar jag bort det!

 14. SvaraEmma

  Hur ändrar man bilderna i headern? Finns det något sätt att centrera inläggssidan? 🙂 Sjukt tacksam för svar!

 15. SvaraSofia

  jag får int desginen ner laddad 🙁 likso jag hittar inte länken, hur ser den ut? för under ”ladda ner” finns bar en massa delnings länkar ? tacksam för svar

 16. SvaraMinou

  Hej! laddade ner bloggdesignen och är super nöjd! men finns det någon möjlighet att ändra dem fyra bilderna till bara en personlig bild, skulle behöva svar då jag vill göra min blogg mer personlig och kunna göra det till en headerbild på mig

 17. SvaraLinn

  Hej! jag använder designen och är jättenöjd! Ett problem bara, jag tycks inte hitta vart man ändrar bakgrunden :/

  1. SvaraSanna Preifelt

   Högst upp i stilmallen

   body {
   margin: 0px 20px 0px 0px;
   background: #fffff url(https://cdn1.cdnme.se/4373416/6-3/bkg_529dd3219606ee52ade0ebe7_5326f1f69606ee7fc6dd32f3.png) repeat-x;
   }

   (saknas ett F i koden, alla hexkoder ska vara 6 st – inte 5 – tecken)

 18. SvaraFelicia

  snälla hjälp mig, jag får inte headern bytt så skulle gärna vilja få hjälp med det! kan du förklara exakt hur man gör för drt blir bara fel. snälla hjälp mig!!

 19. SvaraEmma

  Hej, hur ändrar jag bilderna i headern? Hittar inte vart de ligger i stilmallen, och även om de är riktigt fina så skulle jag vilja byta dem. Hur gör jag?

  1. SvaraSanna Preifelt

   På denna design ligger de i kodmallen. Det ser ut såhär:

    <div id="bilder">
   <img src="https://cdn3.cdnme.se/4373416/6-3/large3_529ddc3e88e59d3498463507_5326f2adddf2b363ac1a01fa.jpg">  <img src="https://cdn1.cdnme.se/4373416/6-3/large2_529ddc3d88e59d4117b1d517_5326f2949606ee5c7a7dcb85.jpg">  <img src="https://cdn3.cdnme.se/4373416/6-3/large_529ddc3d9606ee6a156dfbf9_5326f27bddf2b364758f4cc9.jpg">  <img src="https://cdn3.cdnme.se/4373416/6-3/large4_529ddc3e88e59d1d2e4196d3_5326f25e2a6b2287bd974f3d.jpg">
   </div>

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *