Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Centrera alla rubriker så här

Vill du centrera alla rubriker på din blogg hos blogg.se? Det är enklare än du tror. Sanna visar i denna film hur du letar upp entry headers och justerar så att alla dina ruriker blir centrerade.

Behöver du mer hjälp har Lari tidigare skrivit ett blogginlägg om hur du enklaste centrerar dina rubriker.

Transkribering av film:

Hej hörni

Idag så ska jag visa hur man centrerar rubriken på inläggen. Då gör man så att man går in på design, trycker på redigera stilmall. Sen kan man trycka upp sökfältet igenom med control och F, får man ett litet sökfält här nere. Så söker man på entry headers. Entry headers är alltså det som styr rubriken. Här då så lägger man till ett, alltså oftast så har man det. Ett stycke som heter text-align och där står det antagligen left, right eller center. Om du vill ha det i mitten så ska du ha center.

Det är helt enkelt så man gör och sen så trycker man på spara stilmall. Det var det jag tänkte visa er idag. Får ni ha det så bra. Hej.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.