Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Byta namn på bloggen – så gör du

Vill du byta namn på din blogg? Kanske du har laddat hem en av Designa Din Bloggs gratisdesigner och vill byta namn på bloggen? Det är enkelt att byta namn på bloggen och man gör det inte i varken stilmallen eller kodmallen. På Blogg.se fyller man istället i namnet bland inställningarna.

I dagens video visar Sanna hur du ska göra för att byta namn på din blogg. Detta funkar för i stort sätt samtliga våra gratisdesigner.

 

Transkribering av video:

Byt bloggnamn på gratisdesignerna
Hej hörni.
Idag så ska jag snabbt och enkelt visa hur man ändrat det som är här, ditt bloggnamn. Går man in på en annan blogg här kan vi se, Sandra till exempel som har min design, hon har tagit bort det helt och sen så har vi till exempel Therese och på hennes står det thereson, som är hennes namn på bloggen.

Vill man ändra det här så är det väldigt, väldigt simpelt. Man går in på den bloggen som man ska ändra då och så här uppe så ser ni så finns det ett kugghjul. Där tar ni inställningar och där, bloggnamn och där skriver ni vad ni vill, Sanna Preifelt till exempel, spara och då står det Sanna Preifelt där helt enkelt. Det är så enkelt det är att ändra det namnet helt enkelt och det kan man göra när man vill. Det påverkar inte adressen till bloggen eller något utan det är bara att man byter vad det ska stå här uppe liksom i fliken och vad som ska stå här och det var det jag skulle visa er idag, så får ni ha det så bra. Hej hej.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.