Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Bli bättre på att blogga!

Bli bättre på att blogga!

Designa din blogg listar fyra sätta för att bli bättre på att blogga!

 

Förbered inlägg

Vill du ha en jämn och hög statistik måste du också leverera jämt och högt. Inte så enkelt som det låter, men genom att förbereda och tänka igenom sina inlägg blir det oftast lättare. En kalender kan vara en bra sak att ha, där du skriver ned både vilka inlägg du vill skriva och när du ska lägga upp dem. Att ha en kalender kan även vara bra för att tajma inlägg med högtider, så som kanelbullens dag eller första maj.

Sociala medier

Att skriva ett inlägg handlar om så mycket mer än att klicka på publicera och sedan hoppas på att besökare ska hitta till dig. Du måste marknadsföra dig, och ett av det bästa sätten för det är just sociala medier. Ett sätt kan vara att skapa en facebooksida för din blogg där du lägger ut nya blogginlägg, eller så går du med i en grupp som är speciellt inriktad på saker du skriver om. Det finns massor av grupper för just bloggare på facebook att gå med i, men en viktig regel i att posta inlägg är att inte göra det allt för ofta. Risken är då att folk blir trötta och irriterade. Andra sociala medier som kan vara bra att använda är pinterest och twitter!

Använd dig av bilder

Alla bra bloggar som du läser har en sak gemensamt: fina bilder! Kan du ta fina bilder själv är det ju toppen, men det måste faktiskt inte vara någonting som begränsar dig i ditt bloggande. Det finns massvis av hemsidor med bilder du får använda helt gratis. Vi har listat våra favoriter i ett inlägg som du hittar här.

”Gör inte saker för bloggen, blogga om sakerna du gör”

Jag tror att det är jättelätt som bloggare idag att glömma bort att du inte behöver göra en massa saker för att ha någonting att blogga om. Ta istället det du har, vänd och vrid på, och fundera på vad du skulle kunna skriva om det! Sen ska vi inte glömma att blogga också kan vara en väldigt bra motivation, men låt det aldrig bli en stressande sak!

 

 

 

 

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.