Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Återställ dina kodmallar

Återställ dina kodmallar

OBS! Om du återställer dina kodmallar, så försvinner alla koder du har lagt in där, dock så påverkar det inte din stilmall.

Ibland, så blir allt bara helt tokigt med bloggen, då kan det vara bra att börja om från början igen.

Om det skulle vara så att du har pillat en massa med designen, men att allt har blivit en enda röra med koder osv och slutligen så funkar inget som du vill längre, då kan det vara läge att återställa dina kodmallar.

Vad som händer när man återställer kodmallarna är att du börjar om från början rent kodmässigt. Det påverkar inte din stilmall, så man kan väl säga som så att det inte påverkar din design så himla mycket.

Det som däremot försvinner är saker du har lagt in i menyn, t ex om du har lagt in en klocka, eller en text om dig själv eller en större profilbild. Men det är saker man kan lägga dit igen sen.

Hur gör man då?

1. Gå in under designläge på din blogg, genom att trycka på Alt och sen välja design. (Läs mer här)

2. Klicka på Redigera Kodmallar och sen så längst ner så hittar du en knapp där det står Återställa mallen. Klicka på den för att återställa din kodmall.

designadinblogg.blogg.se test - Design

 

3. Nu får du en ruta till som försäkrar sig om att du verkligen vill återställa din kodmall. Klicka på Ok om du verkligen vill göra det.

2014-02-09 16-15-39

 

4. Nu kanske du måste återställa övriga kodmallar med om du har gjort en massa ändringar där med som inte fungerar. Då gör du likadant i de övriga kodmallarna.

2014-02-09 16-19-56

 

Svårare än så är det inte att göra detta…

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.