Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Astrid Brettmar – ny skribent på Designa Din Blogg

Astrid Brettmar – ny skribent på Designa Din Blogg

Idag har jag nöjet att presentera en ny skribent på Designa Din Blogg, nämligen Astrid Brettmar. Vi är väldigt glada att ha henne i teamet och vi tror att du kommer att gilla hennes inlägg. 


Astrid, kan du inte berätta för de som inte känner dig så väl, vem är du?

Jag är en glad och positiv tjej som är intresserad av teknik och webbdesign, jag läser teknik och ska börja tredje året efter sommaren. På fritiden brukar jag träna eller umgås med kompisar.

Hur kommer det sig att du vill börja blogga på Designa Din Blogg?
Jag är intresserad av webbdesign och har lärt mig mycket om det, därför tyckte jag att det skulle vara kul att kunna dela med mig av det och hjälpa andra.

Vad kan läsarna förvänta sig för blogginlägg från dig på DDB?
Jag har lärt mig webbdesign genom att göra hemsidor så både kodning och designinlägg kommer finnas men även allmänna tips inom webbdesign. Läsarna kan även ställa frågor eller föreslå specifika saker som de vill att jag ska förklara i mina blogginlägg.

astrid brettmar bild1

Hur har din egen bloggkarriär sett ut?
Jag har haft några bloggar innan på Blogger, Nattstad och Blogg.se, dock varade det inte så länge då jag inte hittade motivationen eller några bra ämnen att blogga om. Just nu har jag ingen blogg, men funderar på att starta upp en livsstilsblogg om jag har tid med det.

Hur har du lärt dig webbdesign och hur gör du för att lära dig ännu mer och bli ännu bättre?
Jag har gått en kurs i 2an på gymnasiet som heter webbutveckling som går ut på att lära sig allt om hur man bygger upp en hemsida och då har jag lärt mig html och sedan webbdesign med CSS. För att lära mig mer läser jag på internet oftast om det är något helt nytt jag ska lära mig.

Om du skulle ge andra bloggare tre tips när det gäller bloggdesign, vad skulle det vara då?
Det är viktigt att ha en röd tråd genom hela designen, ha inte för plottrig design så att det blir för mycket för läsarna och tänk på komplementfärger när ni använder olika färgkombinationer.

astrid brettmat bild2

Något annat du vill dela med dig av?
Jag tycker att det ska bli roligt att bli en del av Designa Din Blogg och ser framemot att hjälpa alla läsare med deras problem.

Vi hälsar Astrid varmt välkommen och ser fram emot att kunna läsa hennes inlägg framöver!

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.