Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
Använd nya bilduppladdaren på blogg esse

Använd nya bilduppladdaren på blogg esse

OBS! Det verkar som att detta bara gäller de som har PRO. Jag visste inte om detta, och ber om ursäkt om det är någon som känner sig lurad. Dock hoppas jag att det kommer bli för alla i framtiden!

Idag såg jag att Blogg Esse har lagt in en ny bilduppladdare som möjliggör för dig som bloggare att skapa bildgallerier i dina inlägg på ett enkelt sätt.

Då har du möjlighet att skapa polaroidfoton, galleri eller lägga upp bilder på en lång rad.

Om du vill se exempel på hur det kan se ut kan du kika här: http://galleridemo.blogg.se/

Jag diggar polaroid-funktionen själv som kan se ut så här:

Så här gör du för att använda den:

1. Välj att skriva ett nytt inlägg.

2. Klicka på den nya ikonen som har kommit upp i snabbmenyn

3. Nu får du upp ett nytt fönster, välj att ladda upp dina nya bilder, eller om du redan har dem uppladdade på din blogg så väljer du Arkiv.

4. När du har valt dina bilder, så laddas de upp med automatik. När de laddat klart kan du lägga till en bildtext till varje bild. När du gjort det, så skall du klicka på den gröna knapp som knappt syns (antar att det är en bugg), den gömmer sig där jag lagt in en pil.

5. Nu ska du välja hur du vill att dina bilder skall visas i ditt inlägg. Du väljer genom att klicka på fliken anpassa och sen kan du välja mellan de tre olika varianter som finns. Under varje variant finns det lite inställningar du kan göra, t ex bakgrundsfärg med mera. Välj de inställningar du vill ha, och klicka sen på knappen nere till höger, Infoga i inlägget

6. Sen är det bara att fortsätta skriva ditt inlägg och publicera det. Smidigt som bara den!

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.