Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Tjäna pengar med Blogfames länkverktyg!

Som ett litet ytterligare tillägg till gårdagens inlägg om Blogfames kollagefunktion kommer här ytterligare tips på hur du kan tjäna pengar genom deras tjänster, nämligen genom att använda Blogfames länkverktyg! Hur det går till ser du på videon ovan, men det är väldigt enkelt för att kunna tjäna en liten extra slant.

 

Transkribering av filmen:

Använd Blogfames länkverktyg för att tjäna pengar!

Hej!
Idag så tänkte jag spinna vidare lite på det här med Blogfame där man kan tjäna pengar. De har även en funktion där man kan använda länkar och då fungerar det som så att man antingen skapar sitt konto eller så loggar man in helt enkelt och sedan så trycker man på Annonsörer och där så kan man hitta annonsörer, rabattkoder och tävlingar som man kan tipsa om och få lite provision på.

Så säg till exempel att du gör ett eget kollage istället för att använda deras kollagefunktion så kan du använda till exempel nelly.com:s koder, nelly.com:s länk, en speciell länk som trackas tillbaka till din blogg och när någon då köper någonting för, från din, alltså att de har gått in på nelly.com från din blogg via den här länken och sedan köper produkten så får du 10% i provision.

Det kan man ju faktiskt tjäna lite pengar på och det finns otroligt många annonsörer här som man kan använda i olika syften. Det finns Cubus till exempel, Indiska, Zalando men sen finns det också Wakakuu, lite finare grejer, och man kan även tipsa om statist.se om det är så att ens besökare kanske tycker om det här med att vara statist eller så, då får man 20 öre per klick istället för per sälj och det finns en massa olika grejer här. Man kan till exempel försöka, vad heter det, värva människor till olika, till olika, vad heter det typer av medlemskap eller vad man ska säga. Men framförallt så är det att man får provision per order eller per sälj. Då är det lite olika beroende på vilka produkter man lägger ut då men jag skulle väl rekommendera i så fall att man kanske lägger ut lite olika produkter och lite olika prisklasser så kan man se lite vad folk brukar beställa för.

Det kanske inte är så smart att lägga ut en jacka för 8000 tusen för det är sällan en person som går in på din blogg och bara åh, en jacka för 8000 tusen, den klickar jag hem direkt utan det kanske är lite bättre då i så fall att lägga ut produkter som är realistiska för just din målgrupp att köpa om du nu skulle vilja kunna tjäna pengar på detta. Och då gör man helt enkelt så att man trycker här på min unika länk och använder den helt enkelt när man ska länka till en produkt. Då kommer man inte direkt till produkten i sig utan man kommer till företagets hemsida. Och om man då vill att det ska vara någon specifik produkt så kan man ju använda kollagefunktionen istället. Men det här brukar fungera ganska bra och många kan tjäna en del pengar på det faktiskt. Och sen så har man också chansen när man använder det, de här olika funktionerna på Blogfame, så har man även chansen att, vad heter det, få bli intervjuad eller få hamna som tips och inspiration och sånt där, vilket kan leda till att du får fler läsare också. Och viktigt, kanske också är att man brukar oftast inte kunna ta ut pengar förrän man har överstigit ett speciellt, en speciellt summa. Men det är bara gå in och läsa vad som gäller ifall du är osäker. Och det var det som jag hade tänkt visa er idag så får ni ha en fortsatt trevlig onsdag. Hej hej.

 

Bra alternativ till Blogfame för att tjäna pengar på bloggen:

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.