Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse

Ändra bakgrundsfärg på kommentarsfältet

Vill du ändra bakgrundsfärg på kommentarsfältet? Det är ganska enkelt, i detta videoklipp visar Sanna hur du letar upp rätt kodavsnitt i stilmallen för att justera bakgrundsfärgen för kommentarerna på din blogg.

 

Transkribering från filmen:

Hej hörni.
Under de senaste dagarna så har jag fått en del frågor om hur man ändrar bakgrund på, där man har kommenterat, alltså liksom, där det står personen som har kommenterats namn och själva kommentaren och så. Jag har ju tidigare visat hur man gör bubblor runt detta och det är lite samma sak bara att man lägger till en färg istället för en bild.

Då kan ni trycka på control-f när ni har gått in i stilmallen. Jag vet inte om ni hör det men de smäller raketer här utanför just nu för att det är den judiska högtiden Hanukkah. I alla fall, då så börjar vi och så ser ni då här nere att för mig så blir det en liten, ett litet sökfält när jag har tryckt på control-f. Då är det bara att söka och då ska ni söka på commentheader och då hittar ni det där.

Då, antingen så har ni redan ett litet stycke där det står typ background och så eller så står det background color och där bakom då, där så finns det en färgkod och den färgkoden ändrar ni och färgkod kan ni hitta i Photoshop. Om vi trycker på en färg här då kommer färgkoden här och då är det bara att kopiera den och lägga ut, lägga in den här då. Sen för att ändra var texten är så går man ner till commenttext och så har man background där också. Om man inte har background då kan man ju bara kopiera background stycket från commentheader för det finns oftast där och lägga det där så och så lägger man det även längst ner på commentmeta för det är där själva, vad heter det, URL:en och tiden hamnar. Det är helt enkelt så man gör för att ändra bakgrund på där personerna har kommenterat och det var det jag tänkte visa er just nu så får ni ha det så bra. Hej hej.

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.