Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
3 podcasts för dig som bloggar

3 podcasts för dig som bloggar

Låt dig inte vilseledas av rubriken – självklart kan alla lyssna på de här podcasterna! Men kanske så kommer du som bloggar, eller funderar på att starta en blogg, ha allra störst glädje av dem. Ämnen som tas upp är bland annat hur du blir en storbloggare, hur du vågar tro på dina drömmar och hur tankarna hos en editor kan gå. Två svenska podcasts och en engelsk är det, lyssna och njut!

 

> Källan (svenska)

I den här kreativitetsbomben, som i sitt fulla namn heter inspirationskällan, pratar Sandra med några av bloggvärldens största profiler. Till exempel får vi höra hur det gick till när Christoffer Colin (Wisslaren) fick över en miljon följare på instagram, hur du kan lägga upp en bloggplan och hur du vågar tro på dina drömmar. Tyvärr så kommer det inga fler avsnitt, men har du inte lyssnat på den förut så har du 32 långa, härliga avsnitt att lyssna på!

> Happy Monday (engelska)

Varje måndagmorgon släpper Sarah och Josh ett nytt, härligt avsnitt av podcasten Happy Monday. Podcasten är en blandad kompott av möten med frilansare och editors, prat om designande och en hel del andra kreativa saker. Väl värt att lägga en halvtimme på!

> Bloggbusiness (svenska)

Hur går det till att skapa en stor blogg, och när räknas man egentligen som ”stor”? I den här podden pratas det om hur du gör business av din blogg och vi får höra hur tankarna hos många kända bloggare går när det gäller deras blogg. Bloggbusiness är en pod skapad av Betterbloggers, ett nätverk för svenska bloggare.

 

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.