Pretty baby spin-doktorer http://1apotekonline.com/cialis/ sterling sølv pille kasse
26 bloggidéer för vad du kan blogg om

26 bloggidéer för vad du kan blogg om

Alla får väl bloggtorka någon gång, right? Det kan vara svårt under en sådan period att komma på saker att skriva om så jag tänkte idag dela med mig av 26 stycken idéer på olika inlägg man kan skriva.

 

1. Ta några snabba bilder på dig själv och skriv ett inlägg om dagen/veckan. När det är bilder på dig själv blir det mycket mer personligt för läsaren.

 

2. Gör ett inspirationscollage med bilder från ex. We♥it med något fint tema.

              3. Naglar
              4. Inredning
              5. Kläder
              6. Skor

 

7. Klädcollage är alltid roligt! Pröva på olika teman (stilar) här med. Kanske en festoufit, vardagsoutfit, hur man kan matcha ett visst plagg mm.

 

8. Ta upp några saker som dina läsare inte vet om dig! Skriver du typ ”7 saker ni inte visste” som rubrik rekommenderar jag att ni tar en ojämn siffra. Av någon anledning lockar det hjärnan mer att läsa 🙂

 

9. Ta bild på någon favorit av någonting och skriv om det. Det kan vara en favorit mascara, lagg eller varflr inte doftljus? Bara fantasin sätter gränser!

 

10. Baka någonting och fota under tiden. Då kan du i ett inlägg berätta om dig dag exempelvis men dem bilderna från när du bakade, och i ett senare inlägg lägga upp det färdiga resultatet med recept till det. Smart knep att dela upp en sak i fler inlägg.

 

11. Trow back inlägg är alltid kul. Kolla tillbaka på dina bilder i datorn/mobilen och berätta med tex och bilder om en händelse som hänt. Har du varit på någon resa kanske som du saknar eller saknar du en person? Läsarna är nyfikna!

 

12. Tips på musik tror jag att vi alla behöver -alltid. Så dela med dig av lite låta från din lista. Lägg gärna in ett script i inlägget så att man kan sätta på låten där. Antingen via spotify eller youtube.

 

13. Visa vad du har i din väska. Personligen älskar jag sådana inlägg/videos.

 

14. Gör en videoblogg. Tar lite tid men gud så kul det är att se. Är det bara jag som undrar hur vissa bloggare är i verkligheten? En videoblogg ger en hint till dina läsare om vem du är.

26 bloggtips

15. En veckoplanering. Ta snygga bilder på något i ditt rum exempelvis och berätta vad du ska göra i veckan.

 

16. Whanties, en riktig klassiker. Ett collage helt enkelt där du visar saker du är sugen på just nu och skriv lite om dem. Kanske den där otroligt snygga tröjan eller dem perfekta bootsen?

 

17. Nämn några saker som gör dig lycklig och fråga läsarna i slutet av inlägget vad som får dem att må bra. Engagera dina läsare!

 

18. Gör en lista med dina favorit bloggar och skriv lite om dem, varför gillar du just dem så mycket?

 

19. Är det mycket i skolan just nu kan du alltid tipsa om dina bästa pluggtips. Det blir liksom motivation för både dig och läsare.

 

20. Skriv ett åsiktsinlägg om något, gärna så folk kan relatera och tänka till om. Det kan handla om mobbning, feminism, eller vad som helst som du är intresserad av.

 

21. Visa upp något nytt! Kanske ett nytt plagg, nya skor eller har du fixat naglarna? Detta kan ge läsarna egna idéer relaterat till saker du visar upp.

 

22. Berätta om några dröm-resemål. Visa gärna lite bilder från platserna, men var noga med upphovsrätten på bilderna du använder. Det finns sidor där man gratis kan låna bilder ifrån, DDB har här visat några.

 

23. Har du inte redan gjort det kan du visa upp vad du använder till dina bilder i bloggen. Jätte kul att se vad folk använder för kamera osv.

 

24. Skriv om hur du redigerar dina bilder på bloggen. Vilka appar, program eller instagram filter? Här finns några grymma appar för redigering.

 

25. Insta latley, visa dina senaste instagram bilder och skriv lite om det.

 

26. Q&A är alltid kul! Om dina läsare frågat några frågor så gör ett inlägg där du besvarar dem. Annars kan man komma på egna frågor om ett ämne och svara på frågor om det.

 

Skribent och ansvarig för DDB. Driver Designa din blogg sedan juni 2015. Har bland annat studerat webbdesign, marknadsföring och online strategier både i Sverige och USA. Jobbar inom IT.

Läs mina andra inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.